Be The ONE!


Dragile mele,

Nu cu mult timp in urma va povesteam intr-o postare Week in Photos despre invitatia primita la evenimentul de lansare a noului brand de machiaj The ONE by Oriflame, tinut in Cluj-Napoca. Ulterior v-am oferit si voua ocazia de a castiga rimelul Volume Blast Mascara din Gama Mega Impact si astept cu nerabdare ca Nicoleta, castigatoarea premiului, sa isi spuna parerea.




Nu am apucat insa sa va prezint mai detaliat din ce produse este formata colectia The ONE, astfel ca o voi face acum. 
Daca inca nu stiti despre ce e vorba, colectia The ONE este impartita in 3 categorii: Frumusete de zi cu zi, Mega Impact si Ultra Rezistenta menite sa corespunda nevoilor/dorintelor fiecareia dintre noi.



  • Gama Frumusete de zi cu zi vine in ajutorul celor care mai motaie in pat dimineata si isi savureaza cafeaua facand abstractie de ticaitul ceasului. Cu ajutorul produselor din aceasta gama iti transformi rutina intr-un proces simplu de urmat si creezi un look natural, fresh si rapid.
  • Gama Mega Impact este aliatul ideal pentru realizarea machiajelor de seara, oferindu-ti posibilitatea de a impresiona si de a fi in centrul atentiei.
  • Gama Ultra Rezistenta vine in ajutor in zilele aglomerate in care ne dorim un machiaj cu produse long-lasting. Un machiaj care sa ne ofere siguranta ca vom arata minunat intreaga zi, fara a fi nevoie de reaplicare.


Rasfoind paginile catalogului Oriflame, in care ne sunt prezentate produsele noului brand de machiaj, mi-am facut o lista pe care am numit-o: "How can I be The ONE?"
Astept sa apara si la noi produsele din gama Ultra Rezistenta insa pana atunci am pus pe lista produsele din gama Frumusete de zi cu zi. Si o sa va spun si de ce: I'm not a morning person! Iar produsele care transforma rutina de zi cu zi intr-un ritual format din cativa pasi simpli le consider must have! Cu toate acestea trebuie sa va spun ca rujul The ONE Power Shine din colectia Mega Impact ma tenteaza foarte mult si imi e incredibil de greu sa aleg o nuanta preferata. Oscilez intre Violet Shine, Vibrant Blush, Raspberry Sorbet, Sexy Plum si Trendy Berry


Traim intr-un secol al vitezei, ne trezim dimineata si ajungem acasa abia seara. Avem nevoie de produse care sa vina in ajutorul nostru si sa scurteze timpul pe care il dedicam machiajului fara insa sa-i diminueze calitatea. Vad gama The ONE ca raspuns la sugestiile noastre, la cerintele noastre in materie de frumusete.

Nu in ultimul rand, apreciez initiativa celor de la Oriflame de a lansa aceasta campanie dedicata noua, bloggerilor. Si daca ar trebui sa aleg un cuvant care sa desemneze aceasta campanie as spune: credibilitate.  Este placut atunci cand vezi ca brandul investeste in tine precum tu investesti in el. Poate fi o relatie win-win!

Astfel sustin dorinta de reinventare, cea de oferire de produse calitative la preturi accesibile, ofertele tentante prezente in mod constant in cataloagele Oriflame si marturisesc ca sunt curioasa cum se prezinta noile produse.