Week in photos 56


Ce saptamana faina am avut!
Cu parere de rau ca nu am reusit sa scriu nimic in cursul saptamanii, m-am prins cu alte activitati insa pentru saptamana urmatoare am pregatita o postare.

Pacat ca de ieri, de pe la amiaza, vremea s-a schimbat si e cam rece afara si se anunta iar ploi. Imi doream sa inchei saptamana cu o plimbare in parc sau o iesire la o terasa. (Nu ca vineri nu as fi bifat ambele dorinte dar mai vreau!)
Sper insa ca vremea isi va reveni caci  imi e deja dor de soare, de muuult soare. 
Si totusi, o sa inchei aici vesnica discutie despre vreme si va las cu pozele si descrierea aferenta. 

Luni si marti au trecut incredibil de repede si saptamana nu parea una promitatoare dar de miercuri incoace am avut parte de zile tare dragute astfel ca am inceput sa fac si poze pentru postarea de astazi.



#1 Volume Blast Mascara din gama Mega Impact a noului brand de machiaj The One by Oriflame. Imi place tare mult si abia astept sa vad si sa va spun cum sunt si celalalte produse ale noului brand. Stay tuned!
#2 Am fost invitata sa particip la eventul de lansare a noului brand de machiaj The One by Oriflame unde am purtat perechea de pantaloni Mango, luata de pe Kurtmann, de care va vorbeam aici.



#3 Mueller Fructiv cu capsuni, pepene verde si lime! Desi imi place gustul sau tare, tare mult, sanatos stiu ca nu e. Mi-am facut un moft! Si mi-am satisfacut curiozitatea.
#4 Lotiunea micelara de la Garnier e foarte laudata, e plina blogosfera de review-uri pozitive asa ca mi-am cumparat-o si eu. Plus, cea de la Bioderma e pe terminate. Ca tot se vorbea de promotia din DM unde ar costa 17 ron, daca nu o gasiti acolo, la Auchan e la pretul de 18,5 ron. Am ceva asteptari de la ea si sunt foarte curioasa cum se va comporta pe tenul meu care in prezent e mixt.



#5 Joi am pornit la drum, intr-o localitate numita Sarmasu, jud Mures, pentru a incerca sa incepem un proiect de istorie orala. So, school related stuff! Poza nu imi apartine, daca dati click pe ea apare sursa. Pe masina m-am luat cu povestile cu colegele mele si am uitat sa imortalizez momentul.


#6 Perfect Saturday treat: Capsuni neasteptat de gustoase, ceai si ciocolata cu martipan. 



#7 OOTD. Outfit-ul asta trebuia sa apara pe blog insa din pacate cand am iesit de la mall, ploua tare si a trebuit sa aman fotografierea lui.
#8 Lalele! Cred ca sunt singurele flori care imi plac orice culoare ar avea!



#9 Si daca vremea nu tine cu noi, ne mobilizam si reluam studiul limbii germane.
#10 SOTW. Cautasem pe google sa vad daca exista acronimul acesta si se pare ca da :)) 


#11 Mic dejun: iaurt, banane, capsuni, fulgi de ciocolata. Yummy!


Cam asta a fost saptamana mea, ce imi puteti spune despre a voastra? :D 

Astept comentariile, opiniile voastre cu drag. 

Va pup si va urez o duminica relaxanta!