Week in photos 46


Cu chiu, cu vai scriu aceasta postare.
Raceala care m-a prins nu da semne sa plece si dupa cateva zile in care m-am simtit mai bine si ca am vrut, ca nu am vrut, a trebuit sa imi reiau activitatile de zi cu zi, acum ma simt iar ametita, cu nas infundat si o tuse de toata frumusetea.
Asadar postarea aceasta nu va fi bogata-n poze :(



#1 Crema mea preferata de maini sezonul acesta. In plus miroase si tare bine.
#2 O portie zdravana de legume  si piept de pui peste care am pus susan.



#3 Adesea cand merg la Bistro Viena comand ca bautura Almduddler, fiind, cred, singurul loc din Cluj unde il pot gasi.



#4 Mango si grapefruit rosu. Yum! O combinatie care n-as fi crezut ca o sa fie pe placul meu. 




#5 Ca sa nu ma simt extra vinovata ca mananc wedges crocanti cu ketchup facut in casa (lipseste din poza) pe post de cina, am adaugat si o portie de legume.





 #6 Daca nu ar fi atat de nesanatoase as consuma jeleuri zilnic. De orice fel dar cel mai des, cu aroma de coca cola.



#7 Pe la inceputul saptamanii, cand raceala nu era atat de bine instalata precum e acum si eu, crezand ca daca lupt deja cu ea, imi pot relua activitatea si hobby-urile, am mers la doua filme pe care imi doream sa le vad: Nymphomaniac si The Wolf of Wall Street. 
Nymphomaniac m-a lasat cu o serie de intrebari, cu dorinta de a vedea si partea a II-a care, am vaga impresie, imi va placea mai mult si cu o mica obsesie pentru piesa de la inceputul si sfarsitul filmului, Rammstein -Führe mich. 
The Wolf of Wall Street mi-a intrecut asteptarile, multe scene extrem de amuzante si un Leonaldo Dicaprio tare carismatic. 

Cam atat despre saptamana mea, nu prea bogata-n activitati.
Sper insa sa ma fac bine cat mai repede si sa pot relua cum se cuvinte invatatul pentru sesiune si postarile pe blog.

Sper ca voi ati avut o saptamana mai frumoasa!

Pupici!


REVIEW: Herra Hair Perfume

Hello ladies!
Cele care nu ati apucat sa cititi pe facebook despre minunata raceala care s-a lipit de mine, sper ca nu m-ati dat disparuta.
Dupa o saptamana de inactivitate datorita sesiunii si racelii care inca nu-mi da pace, m-am mobilizat pentru a va impartasi opinia mea despre primul parfum pentru par pe care am ocazia sa il testez: Herra Hair Perfume. Chiar in timp ce scriu aceste randuri inca ii simt in par mirosul incredibil de placut :D

De cum am intrat in posesia coletului am fost curioasa de aroma parfumului, de rezistenta sa, eu fiind extrem de pretentioasa cand vine vorba de parfumuri. Adesea ma trezesc comentand "prea dulce" , " prea fructat" , "prea fresh" dar in acest caz, desi vorbim de un parfum pentru par, a fost dragoste la primul "puf!"


1db0160f-adce-461a-b6d0-bbe17f59420a_zps8d77f58e


Si ca sa va faceti o impresie, notele principale sunt: bergamota italiana, trandafir, iasomie alba, orhidee, mimoza, heliotrop, crin, vanilie, boabe de tonka, mosc si lemn de santal.

Personal nu agreez parfumurile unde regasesc pe lista de ingrediente vanilia insa in cazul de fata, nici nu se simte. Un adevarat motiv de bucurie!
Ca miroase incredibil de placut v-am spus deja dar ca si cei din jur au sesizat asta, primind complimente ca parul meu miroase frumos, va spun abia acum! As mentiona si faptul ca nu este nevoie de multe pulverizari deoarece are o aroma intensa.

0410ab34-9bb4-440c-9f91-f2c0e8a9148d_zpsf21311ac


Si pentru ca printre cititoarele blogului se pot numara persoane ca mine care dintotdeauna s-au confruntat cu un par des dar cu tendinta de ingrasare rapida, probabil va intrebati "Oare Herra Hair Perfume nu imi murdareste parul si asa destul de pretentios?" Va vin in ajutor si va raspund la intrebare: Nu! Personal n-am avut probleme de genul, continui sa imi spal parul ca inainte, odata la 3 zile. 
Asadar m-a surprins placut ca nu imi ingrasa parul ci il hidrateaza datorita glicerinei din compozitie. Si pentru ca printre armele sale secrete se numara extractul de frunze de maslin  si extractul de seminte de floarea soarelui, parfumul pentru par promite sa  protejeze impotriva radicalilor liberi si poluarii.


Produsul este comercializat de Sageco Concept, un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea incepand din 2012,  este unicul reprezentant oficial in Romania  al brandului Tangle Teezer,  iar din 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania, brandul Herra Hair Perfume.


Sa va mai spun  ca imi place aspectul sau calitativ, sticluta eleganta si numele care ma duce cu gandul la zeita greaca, Hera
Il puteti gasi aici la pretul de 80 RON si vi-l  recomand cu drag daca sunteti fanele aromelor floral- orientale, lemnoase.

V-am facut curioase? Ati incerca un asemenea produs?
Sau daca l-ati testat deja, ce impresie v-a lasat?

Astept comentariile, opiniile sugestiile voastre cu mult drag.
Va pup si va urez o saptamana frumoasa si bafta celor care sunt in sesiune!
:D




Week in photos 45

Buna fetelor!

In mod normal postarea Week in Photos era destinata zilei de ieri insa weekend-ul mi-a fost ocupat si cum penultima sesiune din viata mea de student sta la panda, trebuie sa ma conformez si sa ma apuc de proiecte. Sper ca si in urmatoarea perioada sa va pregatesc cate un week in photos, review, notd etc.



#1 "Ciocolata calda densa, ciocolata calda densa!" - tot asta aveam in minte de cand am ajuns la Cluj. Iar in cele din urma am mers intr-un local din Cluj, Bulgakov, si mi-am luat!
#2 Incet, incet incep sa renunt la placa. Ori mi-l usuc cu peria, ori il las natural, precum in poza. :D

#3 Si primele zile de facultate mi le-am petrecut la Biblioteca Centrala Universitara. Dar cand vine vorba de proiecte care-mi plac, treaba merge repede!




#4 Vreau sa o citesc! Daca voi ati citit-o deja, astept opinii :D
#5 Am vazut "12 years a slave" si tare mult mi-a placut. Vi-l recomand :)



#6 Trebuia sa tai de pe lista ceaiul cu iasomie si portocala la care tot imi era gandul. Nu m-a impresionat prea tare, il prefer pe cel cu rooibos.
#7 Saturday night treatment: mojito cocktail & yummy food.



#8 Tried & tested: Hair perfume. O sa va povestesc cat de curand despre el :D 

Saptamana voastra cum a fost?  

Va pup si astept opiniile si comentariile voastre cu mult drag.

Week in photos 44

Primul Week in photos din acest an :D
Nu am de gand sa renunt la acest tip de postari nici in acest an, e placut si uneori surprinzator sa vezi cum la sfarsitul saptamanii ai strans cateva poze prin intermediul carora ai surprins momente care te-au bucurat. De multe ori mi s-a intamplat sa afirm ca voi avea o saptamana obisnuita si cand se apropia ziua de duminica si faceam 'rezumatul' ajungeam la o alta concluzie!

In aceasta prima saptamana din noul an am fost rasfatata de ai mei peste masura! Se spune ca oricat de departe suntem si oricat de mult urcam scarile vietii tot copii ramanem pentru parintii nostri. Si asa este! Ai mei m-au rasfatat cu mancarurile mele preferate (yummy homemade pizza) si cu multe dulciuri. Am simtit ca-i sarbatoare si cred ca si cantarul are aceiasi parere. Dar cum precis e vorba doar de maxim 1 kilogram la metabolismul pe care il am, nu am dreptul sa ma plang.

123

1. OOTD. M-am indragostit de puloverul de pe Kurtmann 
2. Ultima selfie a lui 2013.


6

3. Din categoria amintiri din copilarie, amintiri din orasul natal: Pufuleti  Meli cu lapte praf. Abia se mai gasesc si-n Deva iar in Cluj eu nu i-am vazut pe nici unde. Daca cumva i-ati vazut pe undeva, neaparat sa-mi dati de stire! 
4. Pretty mug si un vin fiert cu portocala si scortisoara.

123

5. Si prietenii de familie ma rasfata cu ciocolata ..

6. Batrana pisica a familiei. Daca in primele zile comportamentul ei era acceptabil acum e peste masura atasata de mine. Dimineata asteapta minute intregi (pe silent) sa ii deschid usa de la camera si sa pofteasca inauntru. Daca plec ma conduce la usa, cand ma intorc ma asteapta la usa. O figura!


3

7 & 8 . Un fel de midnight stack. Lapte cu miere si scortisoara si nuci, prajituri si ceai de fructe.


1
7

9. Hello 2014! Campfire, fireworks, food&drinks and good company! 

10. Happy New Year cake! Yummy yum!


123456789

11. Movul acesta de la Farmec e o mare surpriza! Aplicat in 2 straturi, asa se prezinta dupa 3 zile in care n-am ocolit spalatul vaselor. 
12. Mi-am facut rezerve de Isotrexin, aliatul meu impotriva cosurilor care apar cand te astepti mai putin.

12357uj

13. Ca spuneam ca ma simt rasfata de parinti, rude, prieteni! More chocolate!

14. Sa mai alternam dulciurile si cu salate de fructe. Pacat ca n-am gasit mango la supermarket, tot la el imi e gandul! 


Si uite asa gata-i si prima saptamana a lui 2014! Intradevar nu una completa dar fiecare dintre noi ne reintoarcem la ale noastre. Gata cu vacanta, gata cu concediul! Sper ca ati profitat de aceste zile si sunt curioasa cum ati petrecut noaptea dintre ani asa ca astept comentariile voastre cu mult drag. :D

Va pup si va urez o duminica placuta! Eu ma grabesc sa pun ultimele lucrusoare in troler si sa iau calea Clujului!