Week in photos 50

Stiu, a trecut o saptamana si eu nu am apucat sa postez nimic dar pentru saptamana viitoare am pregatit deja o postare. Am fost mai harnica in weekend decat am fost toata saptamana!Am profitat pe cat posibil de ultima saptamana de vacanta, de maine back on track, incepe ultimul semestru din viata mea de studenta!
Am imbinat utilul cu placutul, am citit si luat interviuri pentru disertatie dar m-am si uitat la seriale. Reflectand putin, am constatat ca eu doar in vacante apuc sa ma uit la vreun serial. In rest merg la filme! Sunt asa prinsa in tot felul de alte activitati si seara desi majoritatea dintre voi obisnuiesc sa se relaxeze vizionand cate un episod dintr-un serial, eu citesc blog-uri si/sau ascult muzica.
Si uite asa si in aceasta saptamana am omis discutia despre vremea de afara :D
Si va las cu pozele:


1123

#1 Grabita fiind, am optat pentru un mic dejun rapid! Sucul de mar, morcovi si zmeura mi-a dat suficienta energie pentru dimineta respectiva.
#2 O alta dimineata, un mic dejun mai consistent.
#3  Mi-a fost o pofta de compot de mere si cum nu ma pot pune cu poftele mele, am cedat si m-am apucat de treaba. Citisem cateva retete pe internet cum ca daca adaug putina coaja de lamaie in apa care o pun la fiert va fi compotul mai aromat. Zis si facut. Rezultatul? Delicios. Am mancat 2 boluri nu doar unul.
#4 Arata asa de dragut cafeaua unei prietene incat mi-am permis sa o pozez. Unde? La Olivo Cafe!


sdfg

#5 Stiam ca cei de la Olivo sunt meseriasi cand vine vorba de cafea iar faptul ca localul se afla in centrul Clujului si iti permite sa savurezi o cafea in timp ce admiri freamatul orasului (sau lipsa lui) e foarte dragut. Nu la fel de dragut e sa comanzi ciocolata calda cu o culoare dubasa si sa iti fie servita intr-un pahar transparent pus pe o farfurie alba de cafea si un servetel alb. Contrasta enorm cu localul care e unul prezentabil si cu modul cum i-a fost servita cafeaua prietenei cu care ma oprisem la o poveste. Nici n-am mai pozat ciocolata. Deci daca mergeti la Olivo, poftiti la cafea (si ceaiul e bun) si evitati ciocolata calda. A huge NO!
#6 Outfit of the day


ff

#7 N-aveti idee cat imi plac acesti balerini! Sper sa nu trebuiasca sa imi pun pofta-n cui si sa nu stea in picior asa cum vreau eu. Daca va intereseaza, ii gasiti si pe negru in Stradivarius.
#8 Nuanta mea preferata din colectia de iarna de la Farmec. Cu siguranta o voi folosi si la vara!


5678

#9 La recomandarea voastra, am inceput sa ma uit la Mistresses. Cu dulciuri alaturi, evident. Mai am vreo 2-3 episoade si il termin. O sa mai apara un nou sezon, nu?
#10 Si de la unhealhy food trecem la healthy & yummy dinner. Tare bune au fost legumele respective si cred ca am facut o pasiune pentru varza de bruxelles.
#11 Piesa saptamanii: The Weeknd - Drunk in love (Remix) A fost pe repeat zilnic si nici acum nu m-am saturat de ea! Imi place extrem de mult si originalul dar vocea tipului de la The Weeknd are acel je ne sais quoi :D
#12 Un alt mod de relaxare e sa petrec timp pe Pinterest, o adevarata sursa de inspiratie Daca aveti cont pe pinterest, ma gasiti aici : http://www.pinterest.com/deebsblog/

Cam atat despre saptamana mea. A voastra cum a fost?
Astept comentariile, sugestiile voastre cu mult drag.
Va pup si va urez o duminica relaxanta!

Week in photos 49

Buna fetelor!
Vesnica introducere despre cat de repede trece timpul, despre cate grade sunt in termometru o abandonez astazi. :D
Trec direct la postare si va spun ca am cam exagerat cu pozele cu mancare. Noroc ca am mai pozat una alta in incercarea de a gasi un echilibru. Epic fail but as least I tried. :D
16 poze va asteapta! Sper sa aveti rabdare sa cititi postarea pana la capat si sa va placa! 


5678


#1 Brunch-ul de luni care il visasem toata noaptea de duminica. Abia am asteptat sa se faca dimineata si sa il pregatesc. Nu mi se intampla prea des sa am rabdare sa gatesc sau sa pregatesc ceva daca e doar pentru mine insa acum am facut o exceptie. Intotdeauna mi-a placut sa gatesc si pentru altcineva. Ma motiveaza mai mult! Si intotdeauna iasa bun :D
#2 Am tras de ciocolata aceasta 3 zile si nu pentru ca nu ar fi fost tare buna ci pentru ca asa patesc cand consum ciocolata amaruie.
#3 Intr-una din seri am iesit sa sarbatorim ziua de nastere a unei prietene bune si m-am incumetat la un ceai rece cu fructe de padure care aducea mai degraba a limonada. Dar a fost tare bun!
#4 Si a durat ceva pana sa decidem ce sa comandam si eu am dat cu bata-n balta. Mi-am comandat piept de pui cu cartofi hash brown si sos de ciuperci. La cat de bine arata totul in meniu abia asteptam sa-mi aduca comanda. Ce-am primit nu prea seamana cu ce era in poza si nu mi se pare ca arata nici prea estetic ... pieptul de pui si sosul de ciuperci insa au fost tare bune dar cartofii hash brown nu mi-au placut.



12a

#5 Selfie-ul saptamanii. Nu obisnuiesc sa port alb dar, contrar oboselii care mi se citeste pe fata, m-am trezit bine dispusa. A contribuit si vremea de afara, era soare si tare cald.
#6 Ca studiez istoria orala probabil stiti deja. Ca istoria orala imbina istoria cu jurnalismul, psihologia, sociologia si demografia poate intuiti. Ca imi place sa iau interviuri poate aflati doar acum. Si tot acum va spun ca una dintre bucurile avute saptamana trecuta se refera la aparitia primului meu articol intr-o carte de specialitate care se gaseste acum in librarii. Si da, ma cheama si Calina.
 

9101112


#7 Ananas si grapefruit! Yummy combination! Am taiat fructele cubulete, am stropit cu putina miere si le-am pus la frigider. Nu pentru mult timp caci nu vroiam sa risc dureri in gat dar suficient cat sa fie delicioase. Ideea mi-a insuflat-o Adina de la Vision on Fashion care imi lasase un comentariu la una dintre postarile recente Week in Photos in care-mi spunea sa incerc combinatia asta. Multumesc Adina, a fost chiar yummy!
#8 Si trebuia sa sarbatoresc intr-un fel publicarea articolului si faptul ca mi-am luat toate examenele cu the big 10 asa ca m-am gandit ca a trecut ceva timp de cand nu am mai baut Coca Cola si mi-am facut poftele. Iar tortul, facut in casa, cu 3 tipuri de mousse de ciocolata s-a potrivit perfect. I deserved it! Si nu, nu e nici o urma de regret.
#9 Nu stiu daca doar eu patesc asta dar cand invat, cum nu beau cafea sau energizant, poftesc la ciocolata. Daca my roommate nu gaseste aceste trufe de ciocolata extraordinar de bune, pentru mine sunt un deliciu. :D
#10 Si-am reinceput si am si terminat deja cele 2 sezoane din The Carrie Diaries. Abandonasem undeva la episodul 5, sezonul 1, dar am avut mai mult timp liber si m-am uitat la ambele sezoane. Acum ma gandesc la ce alte seriale fashion related sa ma uit. Ceva sugestii?


34

#11 De ceva vreme ma tot uitam la oja de la Farmec "Silent Night" pe care am primit-o cu ceva timp in urma si mi-am spus ca vreau sa o incerc. Zis si facut. Dar parca tot mai drag imi e de consoarta ei rosie. Am observat ca in ultima vreme mi s-a pus pata pe nuante de rosu, fucsia, corai, tangerine si am cam abandonat culorile reci. Cu toate acestea rezistenta ojei "Silent Night" e buna si oja necesita aplicarea doar in 2 straturi.
#12 Am ajuns si la Nymphomaniac Vol II si ma asteptam ca dupa vizionarea celei de-a doua parti sa am o opinie perfect conturata dar m-am ales cu suficiente semne de intrebare. Ramane insa unul dintre cele mai interesante filme vazute din perspectiva simbolisticii, a satirei, a sexului ca forma de limbaj, a ridicolului situatiei si, uneori, a umorului care aparent ar trebui sa lipseasca din peisaj. L-am catalogat inainte de vizionare un film doar cu si despre sex dar e mai mult de atat. Merita vazut!


1234567890

#13 Samponul Nivea Diamond Gloss promite sa ofere stralucire parului. Sunt curioasa daca face ceea ce promite. Zilele astea il supun la teste. Voi l-ati folosit? Cum vi s-a parut?
#14 Snack: fructe si suc din portocale proaspat stoarse.
#15 Citatul saptamanii. Eu sunt prietena aia :))
#16 Maieul luat pe Kurtmann.ro in decembrie are un mesaj dragut "Feel sexy day by day. 25% provocative, 25% lovely, 50% gorgeous." Cum pentru mine un abdomen plat nu e suficient si cum consum si diverse porcarii din cand in cand, m-a mustrat constiinta si m-am reapucat de exercitii pentru abdomene si fese (raceala m-a tinut deoparte) Iar mesajul e un factor motivant.

Cam atat despre saptamana mea in imagini. A voastra cum a fost? :D
Astept cu drag comentariile, intrebarile, opiniile voastre.
Va pup si va urez o duminica plina de zambete!

Produse consumate 1

Buna fetelor!

Subiectul postarii de astazi se refera la produsele pe care le-am consumat in ultima perioada si spre deosebire de alte blogger-ite, constat ca n-am consumat prea multe. Dar vi le voi prezenta succint si poate imi spuneti si voi parerea despre ele, daca le-ati incercat.


#1 Marionnaud Pomegranate Passion Scrub - despre care am scris aici - un produs cu care m-am inteles tare bine. Miroase extrem de bine, lasa pielea catifelata si nu mi-a provocat iritatii sau alergii.
#2 Miss Sporty  So perfect stay coverstick #002 Medium - Un corector ieftin, pretul e in jur la 10-12 ron in DM, care mie mi-a placut tare mult. Se imbina bine cu nuanta fondului de ten si acopera imperfectiunile tenului. 
#3 Bioderma Sebium lotiune micelara travel size - despre lotiunile micelare de la Bioderma ati tot auzit, am scris si eu despre varianta Sebium aici iar momentan folosesc Sensibio si sunt la fel de multumita. Ce nu mi-a placut la varianta travel size este ca nu se poate scoate capacul. As fi preferat sa pastrez sticluta si cand merg in calatorii sau acasa sa imi pot turna din varianta de 500 ml in cea travel size de 100.
#4 Autobronzant Alverde - si despre acest produs am tot vorbit pe blog deoarece l-am cumparat de cateva ori din vara si pana acum. Si voi continua sa il cumpar. Si poate va intrebati: Bine, bine dar iarna autobronzant? Nu il aplic precum vara, de mai multe ori, ci de 2 ori atunci cand stiu ca port rochie/fusta si ciorapi culoarea piciorului, cu ciorapii negri mati nu ma prea impac.
#5 Bioderma Gel Spumant - tot in varianta travel size de 100 de ml. Produsul in sine este tare bun, il folosesc de mai bine de 1 an si jumatate dar, din nou, am o problema cu ambalajul. Capacelul nu permite dozare optima si curge mult prea mult produs :( Prefer variantele de 250 si 500 ml.
#6 B.U. Gel de dus Fancy Cinderella - Mi-a placut tare mult! Initial nu m-a convins parfumul sau dar i-am mai dat o sansa si a inceput sa imi placa. Si face si multa spuma. Despre hidratare nu va pot spune prea multe pentru ca eu dupa dus aplic lotiune de corp si nu consider ca scopul gelului de dus este sa ofere o hidratare-n profunzime. Atat timp cat nu imi usuca pielea, si acesta nu o face, eu sunt multumita.
#7 Isotrexin Gel - Il aplicam odata la 2 zile insa cum in ultima perioada nu prea mi-au mai aparut cosuri il folosesc ocazional. De multe ori aplicam gelul in strat subtire pe cosul aparut iar a doua zi dimineata cosul nu mai era.
#8 Crema Ivatherm/Ivapur pentru ten gras cu tendinta acneica. Piele sensibila. - o folosesc pentru hidratare si ca si baza de machiaj. E un produs cu care ma inteleg de minune si la care nu am de gand sa renunt desi cateodata ma tenteaza sa incerc si alte creme pentru ten.

Pe lista consumatelor mai erau si cateva oje, fond de ten de Vichy, balsam de buze de la Balea si samponul anticadere de la Gerovital Plant dar le-am aruncat inainte sa le pozez uitand ca am in plan sa scriu despre ele. Daca doriti o parere scrieti-mi in sectiunea de comentarii si va raspund cu drag.
Voi ce produse ati consumat? :D


Week in photos 48

Buna fetelor!

Saptamana aceasta desi am avut un examen si o predare de proiect am reusit sa postez preferatele lunii iar acum si postarea week in photos. Si am raspuns la comentarii si treptat, treptat citesc si blogurile mele preferate. Happy me! Nu a fost o saptamana prea interesanta date fiind 'evenimentele' deja mentionate insa sper ca urmatoarele saptamani sa fie mai bogate-n activitati.

Va las cu pozele si cu descrierea aferenta:


#1 Am terminat cu sesiunea dar m-am apucat de disertatie astfel ca am petrecut ceva timp la biblioteca.
#2 Imi era si imi este in continuare pofta de gogosile facute de mama. Nu am mai mancat de cel putin jumatate de an. Ca sa fentez cumva pofta mi-am cumparat o gogoasa. Nu prea coapta si nu la fel de buna.
#3 Jeleurile sunt unele dintre recentele mele placeri. De toate as incerca :(
#4  Un mic dejun rapid si nu foarte sanatos. Cat astept eu vara pentru rosiile din gradina de acasa. Acestea n-au nici un gust si sa fiu sincera nici dupa rosiile cherry nu ma omor.




#5 Ca va tot spuneam de puloverul Zara roz fuchsia luat de pe Kurtmann. E one size dar tare mult imi place. Si ieri am decis sa il combin cu o camasa portocalie. Sa fiu cat mai colorata. :D
#6 Am tot admirat la blogger-itele de moda boyfriend jeans-ii dar aveam impresia ca mie nu mi-ar sta bine cu ei. Ieri, fix la intrarea-n H&M era un manechin imbracat cu o pereche de boyfriend jeans superbi si mi-am spus ca vreau sa-i incerc. Nu mi-am gasit masura, 32-ule imi era mare. In drum spre cabina am mai luat un alt model, marimea 36 (culmea) si imi veneau asa cum se vede-n poza. Nu degeaba ziceau fetele ca-s foarte versatili. Cu botine, cu stiletto, cu tenesi, cu de toate merg!



#7 Am facut o pasiune pentru ceaiul cu rooibos si vanilie de la Starbucks. Tare mult imi place!
#8 Sapunuri tare cute la Sabon! :D


#9 De ele m-am despartit... Am facut curat in trusa de machiaj si ele au stat cam multicel pe acolo, folosite sau partial folosite. Cu rimelul de la Flormar Turbo Boost nu m-am inteles deloc, blush-ul de la Nyx l-am folosit putin, apoi am uitat complet de el si i-a trecut vremea. Pudra de la S-he a fost bunicica dar am terminat-o, creionul  verde de la B:pretty era vechi, fondul de ten Vichy Dermablend s-a terminat, StriVectin-SD il folosisem vreo 4-5 saptamani fara rezultat si m-am cam enervat caci aveam asteptari de la el iar luciul de la Elf si Lip Jelly-ul le-am folosit suficient si trebuiau aruncate.

#10 Am vazut "Her" filmul pe care il asteptasem de ceva vreme. Culmea? La prima vizionare a trailer-ului nu m-a impresionat desi un amic cu care ma uitasem la trailer mi-a zis ca e unul dintre cele mai triste filme. Am venit frumusel acasa, am revizionat trailer-ul si am decis ca neaparat vreau sa il vad. Vineri a avut premiera la cinema. Eu am plans pe tot parcursul filmului datorita replicilor actorilor desi va marturisesc ca si ideea filmului m-a atras si o consider una plauzibila. Nu m-ar mira ca viitorul sa arate asa cum e descris in film. Si e foarte trist daca acolo se va ajunge. Vi-l recomand :)


Cam atat despre saptamana mea. A voastra cum a fost?
Va astept comentariile, sugestiile, intrebarile cu mult drag.

Va pup si va urez o duminica plina de zambete si o saptamana usoara!

Preferatele lunii Ianuarie

Buna fetelor!


Nu am mai scris o postare de acest gen de cateva luni bune insa in luna care tocmai ne-a parasit (va vine sa credeti ca e deja februarie? ce repede trece timpul..) am avut cateva produse preferate pe care doresc sa vi le arat si voua :)





  • Gel de dus Balea Street Art cu aroma de portocale - Mi-a atras atentia datorita ambalajului sau, diferit de celalalte geluri de dus de la Balea.  Este putin mai uleios si il vad potrivit in aceasta perioada cand pielea corpului este mai uscata. Are un miros dupa care ma topesc , un alt motiv pentru care l-am pus pe lista preferatelor.
  • Sampon Garnier Ultra Doux cu argila si cedrat - Rareori ma incred intru totul in afirmatiile de pe ambalaj dar acest sampon destinat parului cu tendinta de ingrasare (precum e al meu) face ceea ce promite.  Intradevar lasa parul matasos si luminos. A devenit samponul meu preferat! Iar raportul calitate-pret este excelent!
  • Lotiune de corp de la Marionnaud cu aroma de rodie - Despre aceasta lotiune v-am povestit intr-un review -aici- insa am lasat-o deoparte o perioada pentru ca foloseam alt produs atunci. In ianuarie am revenit la ea si in afara mirosului incredibil de placut lasa pielea foarte fina si se absoarbe usor. Am inceput sa ma obisnuiesc si cu consistenta ei, putin prea apoasa si sa dozez o cantitate optima de produs.
  • Demachiantul Bifazic de la Nivea - Cu acest demachiant se pare ca exista o relatie de iubire-ura. Citisem prin blogosfera ca sunt persoane care nu se impaca deloc cu el, simtind o senzatie de usturime in zona ochilor de fiecare data cand il foloseau insa eu nu am asemenea probleme. Dimpotriva, mi se pare ca indeparteaza usor machiajul si este aproape la fel de bun precum varianta lui de la Sephora.
  • B.U. Deodorant Spray - De regula nu folosesc deodorant spray ci le prefer pe cele crema insa la acesta m-a cucerit mirosul si am decis sa ii dau o sansa. Si bine am facut caci este pe gustul meu si nu imi irita pielea axilei.
  • Crema de maini de la Elmiplant cu avocado si unt de shea - V-am mai mentionat-o eu intr-un Week in Photos recent. Inca o ador! Intra rapid in piele si miroase absolut divin. Nu ma pot plange ca am mainile uscate iarna, o folosesc mai mult preventiv insa zilele trecute m-am trezit ca mi se duce pielea din palma. Nu stiu de ce. Am aplicat crema si palmele mele arata mult mai bine!
  • Parfumul Herra Hair caruia i-am dedicat o postare - aici - e primul parfum pentru par pe care am avut ocazia sa il testez si de care m-am indragostit. Mirosul e divin, daca ar fi un parfum pentru corp cu acelasi miros l-as folosi zilnic! Nu doar ca parul miroase frumos dar nici nu il ingrasa. Si doar 3 puf-uri sunt suficiente astfel ca ma va tine o buna perioada de timp. 
  • Bioderma Sebium Pore Refiner - Il folosesc pentru punctele negre de pe nas si desi nu le-a eliminat pe toate (nici nu visam la asta) parca s-au mai diminuat. In plus, daca vara am tenul foarte gras, iarna e mixt iar zona T cu predilectie nasul straluceste de numa-numa. De cand folosesc produsul cu pricina parca pielea nu mai are un aspect atat de lucios.
  • Lac de unghii de la Farmec in nuanta #352 - Toata luna, fara exceptie, am avut unghiile rosii. Imi tot spuneam ca o sa mi le fac in alta culoare dar tot la oja de la Farmec ma intorceam. La fel am facut si acum in februarie. E nuanta perfecta de rosu iar rezistenta ei de circa 4 zile, aplicata in 2 straturi, ma multumeste pe deplin. Mai ales ca zilnic sunt cu mainile-n apa, spalatul vaselor fiind o activitate pe gustul meu.
  • Balsam de buze Balea Young cu aroma de ciocolata - E yumm! Nu hraneste el suficient buzele, motiv pentru care il combin si cu crema de galbenele si cu un alt balsam dar il port in geanta mereu si il folosesc mai mult pentru mirosul si aroma tare placuta.
  • Rujul de la MUA in nuanta #6 - e primul ruj ever pe care reusesc sa il termin. L-am folosit in nestire in ianuarie si ma gandesc ca la viitoarea comanda MUA sa imi iau 2-3. E o nuanta tare placuta pentru machiajul de zi. Si l-am si pozat sa vedeti cat de mult am consumat din el. E aproape gata!




  • Ati folosit vreunul din produsele mentionate de mine? Daca daca, ce impresie v-a lasat?
  • Va tenteaza vreun produs? Si nu in ultimul rand, care au fost preferatele voastre in luna ianuarie?


Astept comentariile voastre cu mult drag.
Va pup si va urez o zi frumoasa. 
Imediat vine weekendul :D

Week in photos 47

Buna fetelor!
Imi cer scuze pentru lipsa de activitate dar sunt inca prinsa total cu proiectele  si examenele pentru facultate. Si cum raceala nu imi trecea nici cum am ajuns intr-un final la medic care a dat verdictul "viroza respiratorie."
Acum ma simt mult mai bine, pot sa vorbesc,  pot sa dorm noaptea fara sa simt ca ma sufoc, nu mai am crize de tuse dar nu sunt total vindecata. Sunt inca sub tratament si mai tusesc din cand in cand.
Sa aveti grija de voi caci se anunta zile geroase!
Viroza cu pricina si studiul pentru examene mi-a rapit o mare parte din timp. Am citit comentariile voastre de la ultima postare Week in photos dar n-am apucat sa va raspund. Promit sa o fac cat de curand! Mi-e dor si sa citesc blogurile mele dragi dar nici de asta n-am timp momentan. :( 

Si totusi am decis sa nu las atata timp fara sa scriu pe blog astfel ca am revenit cu o mica postare. De ce spun mica? Data fiind lipsa aproape totala de activitati.

Dar mai bine las vorbaria deoparte si va prezint pozele.



#1 Ca nu iubesc iarna probabil stiti deja. Dar cand m-am trezit si am vazut imaginea asta, m-a incantat intr-un mod inexplicabil! Cred ca as incepe sa indragesc acest anotimp daca fiecare ar pune mana si si-ar curata in fata casei, institutiei sau magazinului pe care il detine si nu ar lasa zapada sa inghete iar oamenii sa-si rupa gatul. E o adevarata provocare sa iesi afara din casa!



#2 Dupa zile de stat in casa, am acceptat sa ies la doi pasi, intr-un pub dragut, Molecular Beams, si mi-am ales un cappucino cu caramel. 



#3 Mi-au tinut companie pe la inceputul saptamanii si m-au ajutat destul de mult.



#4 Cam toata saptamana am consumat fructe sau salata de fructe. In ultima perioada, nu trece o zi fara sa mananc fructe. 


#5 Tot imi spuneam ca trebuie sa reduc consumul de ciocolata, ca mi-am facut suficient poftele in perioada sarbatorilor. Acum sunt mandra sa spun ca, desi e sesiune si eu in sesiune mananc mult mai mult decat de obicei, am consumat o singura ciocolata. Cea din imagine. De la o ciocolata in fiecare zi, la o ciocolata pe saptamana e un pas maricel.



 #6 Au trecut mai bine de doi ani de cand am renuntat la sampoanele Garnier. Am avut o relatie indelungata cu unul dintre ele insa apoi a inceput sa imi faca matreata si am renuntat la tot ce insemna acest brand. Zilele trecute am decis ca poate nu am luat atunci cea mai buna decizie si ca Garnier are acum o sumedenie de sampoane care mai de care. Cel din imagine este momentan samponul meu preferat. Imi lasa parul atat de moale, nu mai trebuie sa il pieptan, e fin, e cu volum. Sunt curioasa cat timp isi va face treaba dar momentan il ador!



#7 O dimineata de vineri intr-unul din parcurile din Cluj. Soare, vreme calduta si inca zapada.



#8 Dupa examen si dupa ore bune petrecute la biblioteca, am incheiat seara de vineri cu o pizza. Yumm!


#9 Nivea products! Abia astept sa incerc mult laudatul lapte de corp hranitor sub dus.

Cam atat despre saptamana mea. A voastra cum a fost? 

Astept comentariile voastre cu mult drag si va urez o duminica placuta! 

Pupici.