Week in photos 59

Dragile mele,


Saptamana aceasta desi n-am reusit sa postez pe blog, exceptand postarea de ieri, am incercat sa fiu mai activa pe pagina de Facebook. Macar sa nu ma dati disparuta! Dupa mini-vacanta de sarbatori, m-am intors in Cluj si am profitat de faptul ca nu trebuie sa alerg in multiple locuri. Asta pana cand mi-am reamintit ca am proiecte de facut. :)) Oh, the joy!
Cu toate acestea a fost o saptamana placuta, relativ relaxanta.
Sa nu ma certati, am facut putin cam multe poze la mancare si bauturi. Ca intotdeauna, nu ma pot abtine!



 #1 Luni dimineata am profitat de ultima (jumatate de) zi petrecuta in orasul natal si am iesit la o terasa cu niste prietene de la Bucuresti care isi petreceau vacanta la Deva. Si am baut cel mai bun fresh: mar, ananas, fructul pasiunii, mango! Va spun drept, as bea asa ceva cel putin zilnic! Daca treceti prin Deva, neaparat sa mergeti la "The Refresh" - best smoothie & juice bar in town! Cu cateva zile inainte bausem si un super bun frappe cu tiramisu. Se ridica, daca nu depaseste, gustul si calitatea produselor disponibile la Starbucks, spre exemplu. 
#2 Yummy mint & lime lemonade.


#3 Pana in 30 aprilie puteti merge in farmacii sa cereti brosura de la Roche Posay ce contine informatii despre produsele destinate pielii sensibile precum si 6 mostre: Hydreane Legere, Hydreane BB Cream, Hydraphase Intense, Toleriane Ultra, Rosalic Ar Intense, Toleriane Teint. Iar daca cumperi unul dintre produsele prezentate in brosura primesti kit-ul de ingrijire pentru pielea sensibila cu 7 produse in format travel size. Eu am uitat complet de campanie dar o farmacista draguta mi-a oferit ea brosura. 
PS: Si Vichy au o campanie similara pentru gama Normaderm.
#4 Deal of the day! Dupa cum va spuneam si pe pagina de Facebook, am cumparat gelul spumant Sebium de la Bioderma, in format travel size - 100 ml, cu putin peste 10 lei. 


#5 Miercuri, dupa job, am fugit direct la biblioteca. Fiind vacanta, era destul de liber! M-am bucurat ca nu am asteptat o eternitate dupa cartile cerute caci au fost cazuri cand am stat si 1 ora. Si cum studiez mai bine ascultand muzica, am deschis soundcloud-ul si m-am apucat de treaba. Productive day!



#6 & #7 Miercuri seara ni s-a facut pofta de pizza si am iesit la un local din apropiere. La desert vroiam papanasi dar cum nu aveau, am ales optat pentru clatite. Si asa ma tot plangeam ca n-am mai mancat de luni bune! Gata, le-am taiat de pe lista pentru o perioada de timp.



#8 Joi m-am suparat pe vremea de afara, aveam eu in minte un anume outfit dar a trebuit sa aman purtarea lui. Cum nu am mai purtat de ceva vreme camasa ombre, am luat-o rapid din dulap si am creat o tinuta casual, potrivita pentru o zi ploioasa.
#9 Vremea mi-a stricat si planurile privind comanda de la Starbucks :)) Cu o zi inainte eram pornita sa imi cumpar un frapuccino, in cele din urma tot la ceai am ajuns.


#10 O zi de vineri dimineata la job, cand se intampla sa ajungi mai repede decat trebuie. :))




 #11 Cand studentii nu-s in Cluj, orasul este destul de gol. Eroilor e unul dintre bulevardele cele mai renumite din oras si pentru o seara de vineri precum cea de acum 2 zile, era pustiu ..
#12 Yummy lemonades!
#13 Burritos @ Pokka Bistro & Cafe. Curioasa din fire, am renuntat la a comanda paste, pizza, salate sau cartofi cu eu stiu ce si am optat pentru burritos care au fost super yummy + tequila. Salud!  


Sambata nu am facut mare lucru. Am stat toata ziua si am muncit la proiecte pentru facultate. #notfun 


Cam atat despre saptamana mea. Astept sa imi spuneti cum a fost saptamana voastra si ce ati facut de sarbatori. Va pup si astept comentariile voastre cu mult drag! 

O saptamana plina de zambete!



Be The ONE!


Dragile mele,

Nu cu mult timp in urma va povesteam intr-o postare Week in Photos despre invitatia primita la evenimentul de lansare a noului brand de machiaj The ONE by Oriflame, tinut in Cluj-Napoca. Ulterior v-am oferit si voua ocazia de a castiga rimelul Volume Blast Mascara din Gama Mega Impact si astept cu nerabdare ca Nicoleta, castigatoarea premiului, sa isi spuna parerea.




Nu am apucat insa sa va prezint mai detaliat din ce produse este formata colectia The ONE, astfel ca o voi face acum. 
Daca inca nu stiti despre ce e vorba, colectia The ONE este impartita in 3 categorii: Frumusete de zi cu zi, Mega Impact si Ultra Rezistenta menite sa corespunda nevoilor/dorintelor fiecareia dintre noi.



  • Gama Frumusete de zi cu zi vine in ajutorul celor care mai motaie in pat dimineata si isi savureaza cafeaua facand abstractie de ticaitul ceasului. Cu ajutorul produselor din aceasta gama iti transformi rutina intr-un proces simplu de urmat si creezi un look natural, fresh si rapid.
  • Gama Mega Impact este aliatul ideal pentru realizarea machiajelor de seara, oferindu-ti posibilitatea de a impresiona si de a fi in centrul atentiei.
  • Gama Ultra Rezistenta vine in ajutor in zilele aglomerate in care ne dorim un machiaj cu produse long-lasting. Un machiaj care sa ne ofere siguranta ca vom arata minunat intreaga zi, fara a fi nevoie de reaplicare.


Rasfoind paginile catalogului Oriflame, in care ne sunt prezentate produsele noului brand de machiaj, mi-am facut o lista pe care am numit-o: "How can I be The ONE?"
Astept sa apara si la noi produsele din gama Ultra Rezistenta insa pana atunci am pus pe lista produsele din gama Frumusete de zi cu zi. Si o sa va spun si de ce: I'm not a morning person! Iar produsele care transforma rutina de zi cu zi intr-un ritual format din cativa pasi simpli le consider must have! Cu toate acestea trebuie sa va spun ca rujul The ONE Power Shine din colectia Mega Impact ma tenteaza foarte mult si imi e incredibil de greu sa aleg o nuanta preferata. Oscilez intre Violet Shine, Vibrant Blush, Raspberry Sorbet, Sexy Plum si Trendy Berry


Traim intr-un secol al vitezei, ne trezim dimineata si ajungem acasa abia seara. Avem nevoie de produse care sa vina in ajutorul nostru si sa scurteze timpul pe care il dedicam machiajului fara insa sa-i diminueze calitatea. Vad gama The ONE ca raspuns la sugestiile noastre, la cerintele noastre in materie de frumusete.

Nu in ultimul rand, apreciez initiativa celor de la Oriflame de a lansa aceasta campanie dedicata noua, bloggerilor. Si daca ar trebui sa aleg un cuvant care sa desemneze aceasta campanie as spune: credibilitate.  Este placut atunci cand vezi ca brandul investeste in tine precum tu investesti in el. Poate fi o relatie win-win!

Astfel sustin dorinta de reinventare, cea de oferire de produse calitative la preturi accesibile, ofertele tentante prezente in mod constant in cataloagele Oriflame si marturisesc ca sunt curioasa cum se prezinta noile produse.

Week in Photos 58

Buna fetelor!

Hristos a inviat!

In timp ce voi cititi aceasta postare eu sunt inconjurata de haine caci imi fac bagajul. Vacanta mea de Sarbatori a luat sfarsit! Peste cateva ore plec inapoi la Cluj, nu inainte de a mai da o fuga in oras pentru a ma intalni cu o buna prietena din Bucuresti care-si petrece sarbatorile la Deva. 
Asadar, vacanta mea a fost scurta dar ma bucur ca am petrecut aceste zile cu parintii si rudele si ca m-am revazut cu prieteni si foste colege de liceu.
Cat despre voi, sper ca va bucurati de compania celor dragi! Si ca aveti parte de multa relaxare! Ca nu ati exagerat cu bunatatile culinare dar ca totusi ati gustat cate putin din fiecare! :D 


In afara de asta, am avut o saptamana plina dar frumoasa.
Si printre munca si facultate am reusit sa merg la "A long way down" un film pe care vi-l recomand! Si acum astept Transcendence :D

Dar mai bine va las cu pozele si va mai povestesc una alta in descrierea lor.




#1 Prima inghetata pe anul acesta! Cum i s-a facut multa publicitate, am avut ceva asteptari. Nu pot spune ca m-a dezamagit dar nici extraordinara nu e. Voi ce parere aveti despre La Strada? Imi puteti recomanda alte sortimente care-s mai yummy?
#2  Clujul meu drag! Ca e soare, ca ploua, ca ninge, tot frumos e! 




#3 Miercuri seara am mers la "A long way down." Era de ceva vreme pe lista de filme care trebuiau vizionate si ma bucur ca am reusit sa-l vad la cinema. Am ras bine si mi s-a parut ca a durat foarte putin. M-am uitat la ceas si intradevar nu are mai mult de 100 min. (Da, imi plac filmele care dureaza mai mult!) Voi l-ati vazut?
#4 Am primit acest gel de dus de la Yves Rocher care, drept sa spun, nu m-a cucerit prin parfumul sau insa promite hidratarea, protejarea si relaxarea pielii sensibile. Sunt curioasa cat de hidratant e! Deocamdata isi asteapta randul caci mai am cateva geluri de dus incepute.

#5 Hometown!



#5 Un fel de "Bine ai venit acasa!" Cum nu am mai ajuns pe acasa din ianuarie, ai mei m-au asteptat cu dulciuri si muuuulta mancare! Asta pentru ca stiu ca au o fata extrem de mancacioasa.
#6 Mi-era dor si de batrana pisica a familiei care, de cand am venit acasa, tot la mine in camera vrea sa stea. Isn't she adorable! Toata am smotocit-o!
#7 Yummy mint chocolate!
#8 Ca imi plac lalelele v-am spus deja. Dar de hortensii n-am amintit! Ei bine si ele se numara printre florile mele preferate. 



#9 Sambata seara am gasit mogaldeata asta speriata in mijlocul strazii.  Incerca sa se lipeasca ba de un om, ba de altul, doar de doar cuiva i se face mila si o ia in brate. Si ne-a gasit pe mine si pe doua prietene. Cum ne-a fost tare mila de el si nu i-am gasit mama, una dintre prietene l-a luat acasa. Dupa ce a fost spalat si hranit nu stia daca sa doarma sau sa se joace. 

#10  Nude lips and nails for Easter. Rujul mat de la GR e printre preferatele mele iar oja de la Yves Rocher m-a surprins placut. Am aplicat-o in 2 straturi si rezista in jur la 4-5 zile.                                                                                                                       

#11 Anul acesta am sarbatorit prima zi de Paste intr-o zona frumoasa din judetul Hunedoara, Visca.  Aer curat, liniste si multa relaxare. Si 0 semnal. Asa am realizat ca am o relatie bine inchegata cu retelele de socializare :)) 


Cam atat despre saptamana mea!  

Astept sa imi spuneti cum a fost a voastra!  

Va pup!

Week in photos 57


In ciuda unei vremi deloc atragatoare, a plouat si a fost destul de rece, am avut parte de niste zile tare dragute in care nu m-am suparat ca am avut de alergat dintr-o directie in alta, ca a trebuit sa ma ocup mai mult de facultate sau ca a fost necesar sa ma trezesc devreme.

Cred ca doar cand esti nevoita sa fii in mai multe directii pe parcursul unei zile, apreciezi zilele libere la adevarata lor valoare.
Nu va mai spun decat ca sper ca vremea sa se imbunatateasca, sa vina soarele si caldura! Spre exemplu astazi e cat de cat dragut afara :D


Va las cu pozele:



#1 Micul dejun de luni: croissant simplu cu gem de prune facut in casa, mar si banana.

#2 Eram in drum spre o intalnire destul de importanta cand mi-au sarit in ochi floricelele astea albastre. M-am oprit si le-am pozat.O gradina intreaga era colorata-n albastru!



#3 & #4 Vazusem bluza "Printemps a Paris" pe blogul Lizei iar cand am zarit-o in H&M am si fugit cu ea la cabina de proba. Am fost dezamagita cand am vazut ca nu se aseaza pe corp asa cum vreau in sensul ca in spate imi venea destul de larga. :( In schimb, mi s-a pus pata pe tenesii albi si am avut norocul sa prind la reducere aceste perechi si mi le-am cumparat.



#5 Cat mi-au mai placut aceste paste cu rosii uscate, broccoli, parmezan si ardei iute de la Wok'n Roll. Yumm! Desi a fost o portie mare aproape toata am mancat-o. :D



#6 Fresh de mandarine si bolul cu fulgi de ciocolata, fructe si seminte, clasicul mic dejun din ultima perioada.


#7 Da! Iar pozez flori/copaci infloriti. Nu ma pot abtine cand trec pe langa ele!
#8  Sambata, 7 AM, statia de troleu. Ora si locatia perfecta pentru o poza :)) Casual OOTD potrivit pentru o plimbare-n natura, nu departe de Cluj,  intr-o zi nu prea insorita.



#9 In the middle of nowhere we saw these little creatures! Glumesc, nu eram chiar in pustietate insa nici nu stiam in ce directie ne indreptam. Caci in cea buna in mod cert nu. Cu toate acestea, am decis sa ne aventuram putin si sa ne bucuram de natura si de aerul curat astfel ca am fost nevoiti sa trecem printre ei. :D



#10 Dupa ce am luat-o in directia gresita si ne-am plimbat vreo 2 ore in acea directie si apoi inapoi, am ajuns intr-un final la zona numita "Laguna Albastra." In pozele de pe internet parea mai atragatoare dar poate arata mai bine vara, cand e soare si cald. E un loc numai bun pentru relaxare iar in zona te poti plimba linistit admirand frumusetile naturii. Sa fi parcurs pe jos peste 15 km dus-intors? Cu siguranta. And it was worth it! Abia astept sa repet experienta si sa vizitez cat mai multe zone din jurul Clujului.



#11 Imi era atat de dor de genul acesta de biscuiti incat cand i-am vazut, am pus mana pe ei. Foarte buni!
#12 Produsele din imagine pot fi castigate de una dintre voi daca va inscrieti la concurs.


Cam atat despre saptamana mea in imagini. Sper ca v-a placut! 
Astept sa imi spuneti cum a fost a voastra?
Va pup si va urez o saptamana frumoasa, cu mult soare si cu mult spor la pregatiri pentru Paste imbinat cu la fel de multa relaxare!

Produse Consumate 2


Buna fetelor!

Am si uitat de acest gen de postare, ambalajele produselor consumate luand calea cosului de gunoi. Zilele acestea insa, am fost surprinsa cum mi se termina destul de multe produse in acelasi timp, lucru care inseamna noi cumparaturi dar si o gaura in buget. :)) Eh, mai bine mizam pe sentimentul de bucurie ca mergem la shopping decat pe cel de dupa shopping :))



#1 Despre deodorantul B.U v-am vorbit aici. E pentru prima data in multi ani cand mi-am facut curaj sa incerc deodorantele spray. Nu mi-au placut niciodata in mod special deoarece am o piele sensibila care se irita usor. Inca sunt adepta deodorantelor crema insa cel de la B.U m-a surprins in mod placut si ma determina sa le mai acord o sansa deodorantelor spray.
#2 Sticluta pe care scrie "Aplicatii locale" este o solutie preparata in farmacie, pe care o folosesc dimineata dupa ce mi-am curatat tenul. Avand un gras si cu tendinta acneica, solutia are rolul de a-mi tine sub control sebumul si astfel impiedica aparitia bacteriilor pe ten. Si cand imi mai apare cate un cos, aplic solutia iar in scurt timp il usuca. Daca va intereseaza ingredientele ei, imi spuneti, caut reteta si va zic exact din ce e compusa.
#3 Gel de dus Nivea Supreme Touch cu ulei de shea si macadamia - un gel de dus ok, nu m-a surprins in nici un fel. Hidratarea e medie, nu pot spune ca imi lasa pielea fina si ca nu mai este nevoie de lotiune hidratanta dupa dus. E un produs pe care nu cred ca il voi mai cumpara deoarece exista si alte tentatii care se cer testate.
#4 VIP Night by Oriflame - Doamne cat iubesc parfumul acesta! Imi place foarte mult si intentionez sa il recumpar. Si persista mult mai bine decat alte parfumuri care au preturi similare.
#5 Lotiunea Micelara Sensibio Bioderma - M-a surprins placut! Obisnuiam sa folosesc varianta pentru ten gras, Sebium, insa am decis sa ii dau o sansa si acesteia si bine am facut. Din cate imi amintesc varianta Sensibio nu contine parfum in timp ce, cea Sebium il are trecut pe lista de ingrediente. Momentan folosesc lotiunea de la Garnier dar daca nu o sa ma impac bine cu ea, voi reveni la Sensibio!
#6 Gel spumant Sebium Bioderma - Gelul meu de curatare preferat! L-am cumparat si recumparat de atatea ori si nu intentionez sa renunt la el. Spune ca regleaza secretia de sebum si intradevar asta face. Citisem pe alte bloguri ca ar usca foarte tare tenul. Mentionez ca eu nu am patit asta! Il folosesc de aproape doi ani, timp in care am observat ca cel putin in sezonul rece nu ma mai confrunt cu un ten gras ci cu unul mixt.
#7 Eyeliner MUA - Tare mult mi-a placut acest eyeliner si ce bine ar fi ca produsele MUA sa fie disponibile si la noi. Cu siguranta l-as fi recumparat. Asa, o sa ma orientez spre altceva. Spre exemplu sunt curioasa cum sunt tusurile carioca.
#8 Sampon Nivea Diamond Gloss - Din pacate, a big no! Nu am un par pretentios, este des si cu tendinta de ingrasare. In mod normal il spal odata la 2-3 zile insa de cand am inceput sa folosesc samponul acesta erau momente in care dupa 1 zi parul arata nespalat si fara volum.  :(



Cam atat despre produsele consumate. Se pare ca in materie de machiaj nu sunt la fel de harnica ca si alte colege de breasla :D
Voi ati incercat vreunul dintre produsele folosite de mine? Si, ce produse ati terminat?

Astept comentariile, sugestiile voastre cu drag.Va pup si va urez o zi frumoasa!

Week in photos 56


Ce saptamana faina am avut!
Cu parere de rau ca nu am reusit sa scriu nimic in cursul saptamanii, m-am prins cu alte activitati insa pentru saptamana urmatoare am pregatita o postare.

Pacat ca de ieri, de pe la amiaza, vremea s-a schimbat si e cam rece afara si se anunta iar ploi. Imi doream sa inchei saptamana cu o plimbare in parc sau o iesire la o terasa. (Nu ca vineri nu as fi bifat ambele dorinte dar mai vreau!)
Sper insa ca vremea isi va reveni caci  imi e deja dor de soare, de muuult soare. 
Si totusi, o sa inchei aici vesnica discutie despre vreme si va las cu pozele si descrierea aferenta. 

Luni si marti au trecut incredibil de repede si saptamana nu parea una promitatoare dar de miercuri incoace am avut parte de zile tare dragute astfel ca am inceput sa fac si poze pentru postarea de astazi.



#1 Volume Blast Mascara din gama Mega Impact a noului brand de machiaj The One by Oriflame. Imi place tare mult si abia astept sa vad si sa va spun cum sunt si celalalte produse ale noului brand. Stay tuned!
#2 Am fost invitata sa particip la eventul de lansare a noului brand de machiaj The One by Oriflame unde am purtat perechea de pantaloni Mango, luata de pe Kurtmann, de care va vorbeam aici.



#3 Mueller Fructiv cu capsuni, pepene verde si lime! Desi imi place gustul sau tare, tare mult, sanatos stiu ca nu e. Mi-am facut un moft! Si mi-am satisfacut curiozitatea.
#4 Lotiunea micelara de la Garnier e foarte laudata, e plina blogosfera de review-uri pozitive asa ca mi-am cumparat-o si eu. Plus, cea de la Bioderma e pe terminate. Ca tot se vorbea de promotia din DM unde ar costa 17 ron, daca nu o gasiti acolo, la Auchan e la pretul de 18,5 ron. Am ceva asteptari de la ea si sunt foarte curioasa cum se va comporta pe tenul meu care in prezent e mixt.



#5 Joi am pornit la drum, intr-o localitate numita Sarmasu, jud Mures, pentru a incerca sa incepem un proiect de istorie orala. So, school related stuff! Poza nu imi apartine, daca dati click pe ea apare sursa. Pe masina m-am luat cu povestile cu colegele mele si am uitat sa imortalizez momentul.


#6 Perfect Saturday treat: Capsuni neasteptat de gustoase, ceai si ciocolata cu martipan. 



#7 OOTD. Outfit-ul asta trebuia sa apara pe blog insa din pacate cand am iesit de la mall, ploua tare si a trebuit sa aman fotografierea lui.
#8 Lalele! Cred ca sunt singurele flori care imi plac orice culoare ar avea!



#9 Si daca vremea nu tine cu noi, ne mobilizam si reluam studiul limbii germane.
#10 SOTW. Cautasem pe google sa vad daca exista acronimul acesta si se pare ca da :)) 


#11 Mic dejun: iaurt, banane, capsuni, fulgi de ciocolata. Yummy!


Cam asta a fost saptamana mea, ce imi puteti spune despre a voastra? :D 

Astept comentariile, opiniile voastre cu drag. 

Va pup si va urez o duminica relaxanta!