Noua Gama Apidermin Lejer - Campanie de testare



In aceasta luna cei de la Complex Apicol au lansat noua gama Apidermin Lejer care urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras, cu tendinte de ingrasare.

Gama cuprinde 4 produse:


1. Lapte demachiant lejer
2. Lotiune tonica hidratanta
3. Crema lejera regeneranta de noapte
4. Crema lejera hidratanta de zi


Date fiind ingredientele regasite in produsele noii game (vitamina A, vitamina E, unt de cacao, laptisor de matca, extract de ceai verde, ulei de samburi de caise) SPF-ul 15 al cremei de zi ( e putin dar better than nothing) faptul ca aceasta gama nu contine coloranti, conservanti si parafine si ca au scos o formula mai putin emolienta, sunt tare curioasa cum s-ar intelege tenul meu cu aceste produse.
Oare ar fi fericit? 

Sustin ca un ten fericit e un ten bine hidratat atat din exterior prin cremele hidratante, cat si din interior, printr-un consum optim de lichide. Un ten fericit presupune un ritual zilnic de ingriire din care demachierea nu poate lipsi. De asemenea, un ten fericit inseamna si folosirea unor produse cosmetice potrivite tipului de ten.


Daca sunteti interesate, pentru bloggeri exista o campanie de testare a noilor produse, pentru mai multe detalii puteti trimite  un e-mail la marketing@complex-apicol.ro pana pe 30 mai 2014.  

Ce ziceti? Va tenteaza?




Week in photos 62

E varaaaaaaaaaaa!


Desi a venit brusc, sper sa nu decida sa se joace cu noi, ba sa plece, ba sa revina si tot asa. Sa se stabileasca aici ca noi o iubim! Imi era dor de purtat haine subtiri, de seri petrecute in oras, de momentele cand ajungi acasa cand rasare soarele. Ma uitam astazi la video-ul asta si ma gandeam cati dintre noi, cei ce avem 20+, ne plangem ca suntem batrani? Eu refuz sa ridic mana. Ma consider tanara si cu mai mult chef de viata decat la 18 ani! Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa profitam de micii bucurii din viata, de iesit cu prietenii, de mici excursii, de plimbari lungi in seri tarzii de vara. 


Am fost intrebata recent cum reusesc sa scriu la disertatie, sa imi fac proiectele la timp, sa fiu activa pe blog, sa lucrez (doar 4 ore ce-i drept) si sa mai am timp sa si ies in oras cu prietenii? Sa spunem ca incerc sa imi gestionez cat pot de bine activitatile zilnice astfel incat sa reusesc sa ma bucur de compania celor dragi, de un film la cinema sau de o seara in oras. Si parca le apreciez mai mult ca niciodata!
Voi cum stati cu gestionarea timpului si a activitatilor de zi cu zi?

 Si ca sa nu o mai lungesc, va las cu pozele:


bd987822-51ec-472d-8658-6e227227fa51_zps3783037f

#1 La inceputul saptamanii imi trebuia "ceva dulce" si cu mandrie spun ca am reusit sa ies din magazin doar cu ce vedeti in imagine: capsuni, mango, banane si nuca de cocos.  Imi trebuia Reese's - ciocolata cu unt de arahide. Mi-a spus o colega ca se gaseste in Auchan, eu vazusem si-n Kaufland dar i-am intors spatele. Am ramas la fructele mele. 

A urmat o pauza de doua zile in care nu fotografiasem nimic si imi spuneam ca nu voi avea cum sa postez saptamana in imagini insa incepand de joi am facut suficiente poze care merita aratate.

0f1513b9-8f2b-4158-9abe-5bc282fabbfd_zps121b2263

#2 Yummy tagliatelle cu ciuperci, pui si smantana dulce la Wok'n Roll - localul meu preferat in materie de paste. 

Fotografie4110

#3 Relax: H&M Summer Catalogue & pineapple

123

#4 Friday night out. Dintotdeauna mi-a placut combinatia rosu-negru-leopard print astfel ca asta am decis sa port la o zi de nastere. Si dupa putina socializare in Klausen Burger (dragut local, se vede frumos orasul data fiind pozitionarea lui intr-o zona centrala. Ttly recommend it!) am petrecut intr-un club. Pana dimineata!


2
#5 La sfarsitul saptamanii au inceput si zilele orasului Cluj si grabita fiind, am facut o poza din mers si m-am multumit cu atat. De acum si pana in iulie tot intr-o sarbatoare o vom tine. Urmeaza Festivalul Berii, TIFF, Festivalul Inghetatei  etc :D
#6 Sambata am ajuns si la Starbucks. Mi-a ramas de gustat Mocha Coconut Frappucino asa ca zis si facut. Dintre acesta si Cookie Crumble, al doilea e mai bun :D 

1

#7 Si-am facut-o si pe asta. Poza-n lift. Departe de asta, gasesc amuzant faptul ca acum indraznesc sa ma pozez si cu cateva luni inainte aveam mare teama de lifturi si preferam sa urc pe scari decat sa merg singura in lift. Urcam si 6 si 8 etaje, asa teama imi era. 
#8 LOTD 

3

#9 Bombonele aromate puse intr-un borcanel extrem de dragut si cu un mesaj si mai dragut: "Concentrat de fericire." Cei de la Bon Bon sunt destul de cunoscuti in Cluj pentru raiul lor dulce aka magazinul pozitionat in P-ta Muzeului.
#10 Sunday evening treat! Yummy pizza si un si mai yummy sos. L-as fi mancat cu lingurita pe tot!


Cam atat despre saptamana de la care tocmai ne-am luat ramas bun. A fost una placuta, am colectat momente frumoase demne de pus in casuta cu amintiri. Acum e timpul sa ne aventuram intr-o noua saptamana care, sper eu, sa ne aduca numai zambete!

Astept sa imi spuneti cum a fost saptamana voastra! Va pup!
O zi frumoasa s-aveti!



OOTD Masculine Touch


Buna fetelor!


Nu obisnuiesc sa public postarile la aceasta ora si rar mi se intampla sa fac asta si intr-o zi de sambata insa am putin timp liber si, dupa cum va anuntasem si pe Facebook, aveam poze recente pentru o postare OOTD asa ca zis si facut! 

Sper ca aveti parte de un weekend relaxant si ca va bucurati de multele grade din termomentru! Si daca ieri am avut o zi aglomerata care s-a incheiat abia astazi la 5 dimineata, astazi mi-am permis sa ma relaxez putin. Tocmai ce m-am intors din oras, e asa de frumos afara. Cald, intr-atat incat sa pot exclama pentru prima data pe anul acesta "Caldura mare, mon cher!"  Si nici n-am ajuns la 30 de grade :))

Asadar vara pare sa isi fi intrat in sfarsit in drepturi! Vremea calduroasa ne permite sa sarim direct la rochii, tricouri, pantaloni scurti asa ca tinuta propusa poate fi purtata seara la o iesire intr-un pub sau, de ce nu, la job daca nu aveti un dress code strict.

d901c51c-70f9-4cb4-8d06-0e2cec58919e_zps8cc74473


Ca locatie am ales niste stradute pietonale din centrul orasului tare dragi mie!

Am dorit sa ies putin din zona office astfel ca am renuntat la clasica camasa si am decis sa adaug tinutei un maiou cu un mesaj simpatic "Love never fails" iar rezultatul este pe gustul meu. Sunt curioasa daca si voi ati purta ceva similar.

  

22c3c1fb-3c78-4930-8f4d-6b8c8bdf0c3d_zpsb92647f7


Pantalonii cu croi drept, masculin i-am comandat cu ceva vreme in urma de pe Kurtmann.ro, sunt de la MANGO si i-am prins la o mega reducere. Au costat in jur la 15 ron (pret original 65 ron) 



111

De regula nu port tocuri inalte (prin inalte, sa ne intelegem, ma refer la 10 cm) deoarece inaltimea de 180 cm, a carui posesoare sunt, imi este suficienta. In schimb, mi se intampla des sa ma oftic cand vad pantofi extrem de draguti cu un toc 10+.  Cu greu gasesc pantofi la fel de frumosi care sa aiba un toc confortabil si nu foarte mare. 

Voi nu patiti la fel? 



123

Am purtat:
Maiou - New Yorker
Pantaloni  - MANGO via Kurtmann
Pantofi - Pull and Bear
Cardigan - Atmosphere 

Credit photo: Andrei

Dragi cititoare, voua va plac genul acesta de pantaloni?

 Dar combinati cu un tricou/maiou cu mesaj? 


Marturisesc ca eu am inceput sa ii indragesc si mi-am luat si o pereche scurti, intr-o nuanta roz pal. Acum ca a venit vara sper sa vi-i arat curand! 

Va pup si astept comentariile, sugestiile voastre cu mult drag!


Week in photos 61


Am revenit cu postarea voastra preferata si daca saptamana trecuta am chiulit, acum o sa va arat ceva mai multe poze, incluzandu-le pe cele facute in Oradea, un oras frumos pe care l-am vizitat cu mai bine de o saptamana in urma! Ce trece timpul!

Permiteti-mi sa abordez deja clasicul subiect, vremea, si sa ma plang (sper ca am sustinatori) ca imediat ar trebui sa fie vara dar noi n-am avut nici iarna si nici primavara in adevaratul sens al cuvantului. Anul acesta vremea este tare indecisa! Si totusi, am sperante ca macar vara sa fie vara. Sa ne bucuram de vreme buna si soare incepand din iunie, zic!

Ultimele doua saptamani au fost extrem de aglomerate si este de abia inceputul. Trebuie sa ma incarc cu energie si sa supravietuiesc zilelor ce vor urma! Sesiune, examene, proiecte, munca, cam cu asta trebuie sa ma reobisnuiesc. Am incercat totusi sa profit de fiecare clipa libera si in ultima perioada, desi vremea e cum e, nu mai pot sta in casa in weekend nici macar pentru 1 zi. Trebuie sa ies, sa ma relaxez. Voi patiti la fel? Sau va tolaniti in pat si uitati cum trece vremea?
In plus, in timpul saptamanii imi tot promit ca in weekend voi dormi cele binemeritate 10-12 ore dar ajung sa dorm 8 sau mai putin. Ziua ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore!
Acestea fiind zise, va las cu pozele ca deja am scris cam multicel ...


1

#1 Primaria Oradea


3

#2 Si ne-am urcat si-n Turnul Primariei iar privelistea orasului e superba! Tare mult imi aminteste de Cluj!
Va spun drept nici acum nu imi vine sa cred ca am reusit sa urc scarile acelea instabile si ca nu mi s-a facut rau. Iesisem in oras cu o seara inainte si am dormit fix 3h iar apoi am pornit la drum spre Oradea. Am rezistat insa eroic si apoi mi-am luat totusi o cafea caci se anuntau si alte drumuri.


2

#3 Unul dintre locurile care mi-a placut mult si pe care doream sa il vizitez a fost Pasajul Vulturul Negru. Seamana bine cu Valea Regilor din Bucuresti, parerea mea :D


13rrfd

#4 NOTD. Mai multe despre produsele The ONE puteti citi in review-ul scris aici.
#5 Cum sa treaca saptamana fara selfie? De data asta, selfie cu o buna prietena! :)) Lasand gluma la o parte, sa stiti ca era foarte cald afara. V-am spus eu ca vremea asta e tare nehotarata!


2e522739-f251-47eb-b7d6-7a3184e25ed2_zpsc5ca2976

#6 Yummy chocolate!


2a044a57-66f6-4335-8129-67cf0807005c_zps2cebf1f2

#7 Ador localul Bistro Viena! Stiu ca am spus-o de atatea ori :))


5

#8 Daca e cald, bem limonada. Cu mango. Sau mai bine spus, sirop de mango si bucatele mici de fruct. Nu e ea cea mai sanatoasa limonada dar arata bine si e yummy!
#9 Daca e frig, Clujul e pustiu. Cam asa se prezinta orasul intr-o zi ploioasa.


6

#10 Bunatatea asta am savurat-o putin cate putin desi imi venea sa o beau toata odata! Lapte cu cocos si fistic. YUMM!!
#11 Din frumusetile Clujului ...


12

#12 Saptamana trecuta am cam exagerat cu cumpararea produselor  de care am auzit ca-s noi pe piata. Si am inceput cu chipsurile de la Chio - Salsa de Janeiro Style. Au fost putin picante si tare, tare bune!
#13 A aparut o noua bere de fete, cum o numesc eu (si multi altii) Redd's Mojito! Se simte gustul de lime + menta insa nu sunt decisa care imi place mai mult: cea cu merisoare sau asta.


7

#13 Sper sa n-ajung sa exagerez cu selfie-urile :)) Casual shopping look.
#14 Ca tot v-am mentionat de noutati. O alta noutate e Pepsi Ginga. E dulce si call me crazy dar mi se pare ca are si o aroma de bere :)) And nope I wasn't craving beer.


9

#15  Mi-a fost pofta de limonada. 1 litru de limonada chiar :)) Yummy orange + mint lemonade.

#16  Mi-a fost pofta si de o salata de legume si piept de pui peste care am pus seminte de susan. Daca imi este foame la 3 AM, la 3 AM mananc.


13


#17 Lovely sunday evening @ Iulius Park

#18 Mocha Cookie Crumble Frappucino Venti ca nu ma joc! :)) Ataaaaat de mult imi place incat as mai fi baut cateva! Mocha Coconut you're next! PS: Pana in 23 mai, intre orele 15-17, este Happy Hour si e oferta de 1+1 la sortimentele de frappucino! 


godzilla_2014_hd_wallpaper-HD

#19 N-am mai fost de ceva vreme la cinema si vroiam sa vad Godzilla asa ca zis si facut. Mie mi-a placut tare mult cu mentiunea ca efectele 3D nu sunt atat de impresionante.


Cam atat despre ultimele zile in imagini. Astept sa imi spuneti cum a fost saptamana voastra! 

 Va pup si va urez un inceput de saptamana reusit! 

Si nu uitati ca astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie la concursul ce consta in 3 seturi de produse Eucerin Vollume Filler.



REVIEW Gama Oriflame -The ONE


Pe ultima suta de metri, hop-top si eu cu review-ul! 
Alaturi de alte fete cochete din blogosfera, am luat parte la frumoasa campanie conceputa de Oriflame si BlogalInitiave.
Cel mai probabil ati auzit deja despre aceasta campanie de anvergura care domina blogosfera romaneasca in ultima perioada iar astazi am sa va spun si parerea mea despre pachetul format din produse din gama The ONE. Tin sa specific ca mi-am permis sa intarzii putin publicarea acestei postari din dorinta de a veni cu un review cat se poate de sincer. Unor produse le-am identificat puncte forte si puncte slabe din secunda doi, pe altele, in schimb, le-am pus in multiple teste inainte de a veni in fata voastra cu o parere.


Am sa incep cu produsul meu preferat: Pudra Illuskin  in Nuanta Medium care mi se potriveste de minune!
Avand tenul deschis la culoare m-am bucurat nespus cand am vazut ca mi s-a trimis un produs pe care sa il pot utiliza. Imi este extrem de greu sa gasesc nuanta potrivita atunci cand sunt in cautarea unei pudre astfel ca surpriza a fost mare! De ce imi place atat de mult? Avand tenul gras, am nevoie de o pudra care sa fixeze machiajul pentru cateva ore bune iar pudra Illuskin asta face! In plus se simte tare fina pe piele iar ambalajul ei este dragut! Nu imi place mie buretelul ei dar nu consider asta o mare problema, folosesc altul.



Sa continuam cu un alt produs care imi place si nu imi place. Da, ati citit bine! Este vorba despre corectorul Illuskin primit in nuanta Nude Beige. Daca il amestesc binisor cu un alt fond de ten decat cel pe care il folosesc de regula, este ok  insa mi-ar fi placut sa fie intr-o nuanta mai deschisa caci are o textura placuta, cremoasa si o putere de acoperire medie spre mare. (Am folosit cu ceva vreme in urma un corector de la Oriflame intr-o nuanta deschisa si se numara printre produsele mele preferate de machiaj.) 

O oarecare dezamagire am avut-o in privinta fondului de ten. M-a bucurat faptul ca are SPF 20 insa nuanta Natural Beige este prea inchisa pentru mine. Nu pot spune ca nu ma asteptam sa nu mi se potriveasca, de regula am problema asta cu nuantele. Acest fond de ten are acoperire mica, fiind astfel destinat persoanelor care nu au probleme semnificative cu tenul. De asemenea nu cred ca s-ar potrivi persoanelor cu ten gras, precum al meu.

 (lumina naturala vs flash)



Extrem de mult imi place rimelul Volume Blast Mascara! Stiti eticheta aceea cu prima impresie care conteaza si il influenteaza pe cumparator? Ei bine, nu am avut o prima impresie prea buna despre acest rimel datorita periutei sale de plastic care nu promitea prea multe. Am decis insa sa ii acord o sansa si sa il testez si bine am facut caci imi place mult! Alungeste genele, le defineste si daca avem putina grija cat produs scoatem pe periuta, nu le incarca. Rezista o intreaga zi (l-am aplicat la 8AM si seara, 10 PM, cand m-am demachiat era inca acolo si arata bine. Poate ma ajuta si faptul ca am genele lungi.) Un alt punct forte este demachierea usoara.




Despre luciurile de buze in nuantele Rose Glacier si Trendy Berry va pot spune ca miros extrem de delicios, fructat si ca nu sunt intr-atat de lipicioase pe cat as fi crezut. De regula nu folosesc gloss-uri decat daca le aplic peste un ruj intr-o nuanta asemanatoare si asa am de gand sa fac si cu acestea doua. Cand vine vorba de gloss-uri (doar de ele) ma deranjeaza sclipiciul dar asta este strict o problema personala. 






Sa trecem la fardurile crema in nuantele Beige Pearl, Olive Green si Golden Brown. Imi place faptul ca sunt pigmentate si m-am indragostit de-a dreptul de Beige Pearl pe care il folosesc drept iluminator in coltul intern al ochiului cat si pe arcada. Am observat insa ca nu pot folosi aceste farduri ca simple farduri de pleoape pentru ca am pleoapele uleioase si nu pot face nici cum sa nu se stranga, desi am incercat si varianta cu aplicarea pudrei anterior aplicarii fardului. 




Inchei cu ojele care imi plac foarte mult! De la designul lor super dragut, la pensulasi rezistenta. Am ramas socata, caci asta este cuvantul potrivit, de rezistenta ojei in nuanta Cappucino si mi-ar fi placut ca si cea Orchid sa reziste la fel de mult. Daca in cazul nuantei Cappucino pot vorbi de o rezistenta de 7 zile, in cazul celei Orchid, rezistenta e undeva la 4 zile. Imi place insa faptul ca nuanta Orchid ar arata bine si aplicata intr-un singur strat desi eu prefer  sa aplic 2 straturi. Nuanta Cappucino necesita 2 straturi pentru o culoare mata, uniforma. In plus, se usuca foarte repede! 




Trebuie sa va mai spun ca imi doresc sa testez si rujurile The ONE Power Shine care sunt disponibile in niste nuante tare dragute, intr-atat de dragute incat nu stiu ce sa imi aleg! Va trebui, pentru inceput, sa aleg intre: Vibrant Blush, Raspberry Sorbet, Sexy Plum.


Daca ati incercat vreunul dintre aceste produse sunt curioasa voua cum vi s-au parut? Avem aceleasi opinii sau parerile voastre sunt diferite?

Si nu uitati ca voi da drumul curand unui concurs cu produse din gama The ONE!

Va pup si va urez o zi frumoasa!




OOTD Let's go for a walk


c1e1b06a-5568-43b9-b180-63da7be26155_zps8c8d750f

30648a12-9e05-4bcd-b474-487a29b8285a_zps7ba7ae3d

Tinuta pe care v-o prezint astazi este una casual, am purtat-o la o plimbare in Parcul Central, intr-o zi nu foarte insorita dar relativ calduroasa. Dat fiind faptul ca am trecut la temperaturi care ne amintesc de vara (luni eram in pulover si geaca, ieri eram in balerini si rochie) outfit-ul prezentat se potriveste pentru zilele mai ploioase.

M-am indragostit de cele doua perechi de tenesi albi pe care mi le-am luat din H&M nu cu mult timp in urma. Mi se pare ca se potrivesc la atatea haine din garderoba mea si intentionez sa imi mai cumpar inca o pereche insa voi opta pentru una cu imprimeu floral sau animal print :D 
Tricoul purtat mi-a atras atentia inca de cand l-am vazut in vitrina unui magazin local din centrul Clujului si fiind marime universala tare m-am bucurat ca imi vine perfect! Chain necklace-ul, cu toate ca imi place tare mult, nu l-am prea purtat. Acum insa am decis ca se potriveste tinutei.


4f0ab107-057c-497b-8beb-d5b66a9c9419_zpsfb2bd6ed


4

Stiu ca mi-ati tot spus sa postez mai des poze cu outfit-ul zilei si incerc sa ma conformez desi preferam sa fiu persoana din spatele aparatului foto. Cred insa ca invat cu fiecare poza facuta si usor, usor scap si de rigiditatea pe care o manifest cand simt ca sunt privita in timp ce mi se fac poze.


f531afc9-2112-4bd0-bc3b-e54c127c7a66_zps0fb8376b

Am purtat:


Jacheta - Stradivarius
Tricou - Magazin local
Lant - H&M
Tenesi - H&M
Skinny jeans - Denim&CO
Geanta - New Look


Cu ocazia aceasta va multumesc ca imi sugerati sa public mai des genul acesta de postari. Sa stiti ca iau in considerare sfaturile si ideile voastre chiar daca, din cauza unui timp liber limitat, nu reusesc sa le pun in practica imediat ce le-am citit.  Sa treaca si perioada disertatiei si apoi voi putea dedica mai mult timp blogului. :) 

PS: Saptamana aceasta nu apare postarea week in photos dar saptamana viitoare facem sa fie bine. :D Sper insa ma revansez cu acest OOTD! Ultimele zile mi-au fost extrem de incarcate si de cum a venit weekend-ul m-am bucurat de fiecare clipa libera. Ieri am tras o fuga pana la Oradea. Suuuuperb oras! Musai sa revin! :D  

Va pup si astept comentariile, sfaturile, opiniile voastre cu mult drag! 

S-aveti o duminica insorita si calduroasa! 





Week in photos 60

Hello girls! :D
S-a dus si vacanta de 1 mai si acum fiecare, in functie de ocupatie, asteapta vacanta de vara sau concediul.
Eu astept doar vara! :)) Mi-e dor sa ma plang ca e prea cald afara, mi-e dor sa port pantaloni scurti, rochii, fuste si sa mananc inghetata fara sa racesc, if possible. Mi-e dor si de serile petrecute pe terase, de noptile luuungi pierdute aiurea! Tinerete, oh tinerete! :))  


Dar ca sa nu o mai lungesc atat, mai bine va arat pozele si va prezint cum a decurs saptamana de la care tocmai ne-am luat ramas bun!



2

#1 Luni am fost sunata de curier ca are un pachet de la Oriflame pentru mine. Initial m-a dus cu gandul la campania Blogalinitiave, ulterior am realizat ca nu are nici o legatura cu ea. Oricum, produsele au venit intr-o cutie asa draguta si de cum le-am primit, m-am apucat sa le testez. Mai multe, curand pe blog.
#2 Sa gasesti acesti frumosi pantofi de la P&B la doar 10 RON chiar e o afacere. Cateodata-s norocoasa. I-am si incaltat de cum i-am cumparat :)) Mi-au placut prea mult.


3

#3 Am mai vazut poze cu inghetata asta ba pe Insta, ba pe Facebook si mi-am luat cu cola si cu portocale. Yumm! Chimicale dar yumm!
#4 NOTD cu oja din colectia The ONE by Oriflame.


4

#5 Homemade pizza! Yumm!
#6 Piept de pui cu legume si susan!
#7 Cateodata mi se face suuuper pofta de grapefruit, doar rosu, si mananc, si mananc. Si apoi ma plang ca ma ustura buzele. That's so me!
#8 Corso e o inghetata ieftina (stiu ca am cautat anul trecut varianta cu bubblegum care e tare buna) insa am gasit sortiment cu pepene si eu iubesc pepenele! Asa ca direct in cos cu ea! Si odata cu ea a venit si durerea in gat :(  Daaaar dupa ce imi trece, planuiesc sa incerc si varianta cu fructul pasiunii.



1

#9 Vreme acceptabila asa ca ...
#10 E vremea pentru putina alergare. E tare funny ca pare ca am burtica si am aratat poza asta cuiva si m-a intrebat: Te-ai ingrasat in sfarsit? :)) Nope, tot abdomen plat am, din fericire pentru mine :))



5

#11 La inceputul saptamanii trecute a venit si coletul cu produsele Eucerin asa ca sa testam (mai mult mama decat mine) noua gama Eucerin Volume Filler. Impresii curand pe blog.
#12 La cate produse Nivea apar in poza, pana si eu as spune ca sunt fana Nivea. :)) E doar o coincidenta, insa :))
#13 Cheat day! La 3 dimineata nu dormeam si imi trebuia cartofi prajiti cu o salata de sezon. Oscilam daca sa imi fac, sa nu imi fac. Am spus pas si mi-am gatit ceva mai usor. A doua zi, aceiasi magarie. Doar ca era ora 21 si am zis hai ca imi fac ca de pofta oricum nu scap.
#14 Sambata m-am intalnit cu Bianca de la Writing again si am mers sa ne delectam cu ceva dulce la un local drag mie si extrem de des mentionat pe blog, Bistor Viena. Mi-am luat o negresa si bineinteles, Almdudler.


6

#15 Si poza cu Bianca si parul nostru in toate directiile. :)) Gotta love that wind in my hair! Not!
#16 S-a mai potolit vantul si am putut iesi la o plimbare. Si cum atunci cand vad papadii, margarete imi aduc aminte de copilarie, hop-top si poza!


7


#17 Plimbarea s-a lasat si cu niste poze pentru o postare OOTD.
#18 De-as fi mai fotogenica v-as sacai mai mult cu poze de-ale mele. Asa, prefer sa fiu omul din spatele aparatului! :)) 

Cam asa s-a desfasurat saptamana mea. 
Ce imi puteti spune despre a voastra?
Ce ati facut de 1 mai? :D
 Precis ati sarbatorit mai bine decat mine. Eu am fost nevoita sa stau in pat cu ceaiul langa mine. 

Va pup si va urez o saptamana frumoasa!
& nu uitati
your comments make me happy.






REVIEW: Lotiune Micelara Garnier - ten gras

Buna fetelor,

Desi blogosfera romaneasca a dedicat multe articole lotiunii micelare de la Garnier, in postarea week in photos in care v-am mentionat ca mi-am cumparat-o, m-ati rugat sa scriu un review astfel ca am luat la cunostinta cerintele voastre si iata si review-ul cerut!
Review-ul meu este scris din perspectiva unei persoane cu tenul gras (primvara-vara) si mixt in sezonul rece.
Sper sa va ajute sa va hotarati in cazul in care oscilati daca sa o achizitionati sau nu.



Folosesc lotiunea micelara de la Bioderma de aproape doi ani si am incercat ambele variante si Sensibio si Sebium. Ambele imi plac la fel de mult si cum prindeam o oferta, cum le cumparam. Asa, ca sa le am acolo!
Cand am aflat despre aparitia lotiunii micelare de la Garnier, reactia mea a fost una moderata. Nu m-a entuziasmat, consideram ca cei de la Garnier sunt alt brand care incearca sa cucereasca piata cu a lor lotiune micelara.

Din curiozitate am hotarat sa ii caut ingredientele si sa le verific si am constatat ca verdictul pentru toate este good/best. Si totusi, nu eram convinsa. Am spus ca tenului meu gras si sensibil si usor problematic, nu are cum sa ii priasca lotiunea. Pana cand, citind review-uri pozitive peste review-uri pozitive, catologari de genul "Lotiunea de la Garnier e noua Bioderma pentru mine" am zis:  fie ce o fi, o incerc.
Eu sunt genul de persoana care, cand vine vorba de ingrijirea tenului, sunt foarte suspicioasa. Si daca gasesc un produs care imi este bun, nu renunt usor la el. O atare atidudine e nascuta ca urmare a anului in care m-am luptat cu o acnee severa si constienta fiind ca tenul meu este mai special decat al unora dintre voi, marturisesc ca mi-a fost putin teama sa o testez.


(atat am consumat intr-o luna )

Am prins o oferta si am luat lotiunea micelara de la Garnier la 400 ml la doar 18-19 RON. Initial mi s-a parut o cantitate foarte mare pentru un pret asa mic, avand ca si grad de comparatie doar Bioderma care la 500 ml costa intre 55-60 RON.


Ca sa scurtez discutia, caci am scris deja multicel si nu doresc sa va plictisesc o sa mentionez succint aspecte pozitive si o sa caut sa identific si aspectele negative.


Aspecte pozitive

  • Indeparteaza usor machiajul si nu lasa reziduri.
  • O folosesc si pentru indepartarea machiajului din zona ochilor si a buzelor si nu usuca si nu ustura!
  • Nu are miros.
  • Lasa tenul fin.
  • Este potrivita si tenului gras (citisem ca este dedicata tuturor tipurilor de ten insa vorba aceea "nu crezi pana nu vezi - in cazul meu testezi.-)
  • Pret foarte bun.


Aspecte negative

  • Sistemul de dozare. Circumferinta este putin mai mare si scapa mai mult produs.



Nu stiu cum aveti voi integrata in rutina folosirea lotiunii micelare insa, eu dupa utilizarea ei, ma spal pe fata. Nu lasa o pelicula uleioasa dar simt nevoia sa fac aceste lucru. La fel faceam si cu Bioderma. Iar ulterior, pentru ca am tenul gras, folosesc gelul spumant Sebium de la Bioderma.



Daca nu ati cumparat deja lotiunea de la Garnier, va sugerez sa o incercati. Raportul calitate-pret este excelent!
Acestea fiind spuse, ma alatur blogger-itelor care se declara multumite de lotiunea micelara de la Garnier!


Voi ati incercat lotiunea de la Garnier?
Daca da, ce parere aveti despre ea?
Daca nu, ce va opreste sa o cumparati?


Astept cu drag comentariile voastre,
Va pup!