Week in photos 89

Cam mult timp a lipsit de pe blog această postare. De altfel, e prima din 2015.
După ce-am lăsat în urmă sărbătorile şi m-am reîntors la serviciu şi (puţină) şcoală, mi-a trebuit să îmi pun în ordine lucrurile şi să-mi stabilesc priorităţile. Ştiţi că-n ianuarie e şi perioada sesiunii aşa că, pe lângă serviciu, îmi mai ocup timpul cu ceva!

Săptămâna de care ne vom despărţi curând a fost frumoasă, fără zăpadă, cu temperaturi blânde, aspecte care m-au făcut să ies din casă mai des. Tot auzeam în stânga şi-n dreapta că va ninge din nou şi speram ca vremea să se răzgândească. Nu de alta, dar acum o săptămână şi jumătate când au fost  -17 grade, m-am pricopsit cu o răceală de care nici astăzi n-am scăpat cu totul.

În postarea de astăzi vă arăt câteva poze făcute la sfârşitul săptămânii trecute şi apoi voi continua cu ce s-a întâmplat săptămâna asta. E un fel de week in photos şi jumătate.



12d

#1 Cam aşa arăta dimineaţa cu -17 grade şi destul de multă zăpadă.
#2 Mi s-a terminat mini samponul Batiste şi pentru că mi-a plăcut foarte mult, de data asta am luat produsul full size. E un aliat de nădejde care miroase şi incredibil de bine. Şi uite aşa cu tot scepticismul meu vizavi de şampoanele uscate Batiste, am ajuns să le iubesc!

Fotografie5620

#3 Mi-am mai luat câte una, alta din DM profitând de reducerile existente. Deodorantul cu lime miroase bine însă cel de la Adidas miroase şi mai bine. Ca protecţie însă Balea depăşeşte Adidas.
Gelul de duş are şi el un parfum tare plăcut, păcat că nu se păstrează mult pe piele.

Fotografie5629

#4 Ascultând piesele de pe soundtrack-ul filmului 50 Shades of Gray, m-am gândit să îi mai dau o şansă cărţii şi mi-am downloadat-o. Departe de a o găsi incitantă, mi se pare incredibil de amuzantă, n-am mai râs cu atâta poftă de mult timp. Am citit vreo 250 de pagini şi mi-am propus să termin prima parte dar nu cred că voi citi şi celălalte două. 

2ef

#5 Văzusem eu că au apărut noutăţi în materie de chipsuri şi n-am rezistat! Mi-am luat şi mi-au plăcut.
#6 Îmi e poftă de pepene roşu şi-n lipsa lui mi-am luat Activia cu pepene roşu. N-aş zice că a fost super bun dar nici de aruncat nu e. Merge.

Fotografie5628

#7 Mici cumpărături. Mi-am recumpărat fondul de ten de la Vichy căruia îi rămân fidelă şi crema de la Ivatherm pentru ten gras care a venit la pachet cu loţiunea micelară la 250 ml. La fix. N-am încercat loţiunea de la Ivatherm, am auzit şi citit păreri atât pozitive cât şi negative, şi sunt super curioasă! Zic c-am făcut o bună afacere.

10934426_946558902028613_1487336263_n

#8 O seară relaxantă, poveşti, un pahar de vin bun şi-un desert şi mai bun. Mi-au plăcut ambele: atât tortul meu cremos cu ciocolată cât şi tarta cu mere. :D

12ed

#9 Am scris pe pagina de Facebook ieri că-mi doresc ghetele astea şi vroiam să le comand online. Le-am găsit însă în magazin. So, so happy! 
Mai aştept o comandă de pe Stradivarius online şi una de pe P&B. Ar trebui să vină săptămâna viitoare şi atunci o să pot scrie o postare cu ultimele cumpărături.
#10  A trecut ceva timp de când am mers ultima dată la Bistro Viena. Şi da, îmi place vinul.

Cam asta a fost săptămâna mea şi jumătate în imagini.
La voi cum a trecut săptămâna?

Aştept cu mult drag comentariile voastre.
Vă pup şi vă doresc o duminică plină de zâmbete!



REVIEW 3 Produse Pellamar pentru ten mixt si gras

Hello, hello!

S-au dus şi Sărbătorile de iarnă, s-a dus şi concediul şi s-a dus şi prima săptămână de muncă din acest an! Aşa că m-am mobilizat şi m-am gândit ca prima postare pe anul acesta sa fie dedicată produselor Pellamar primite cu aproape 3 luni în urmă. Am avut suficient timp pentru a le testa şi a vă povesti şi vouă despre ele.

Cele care aveţi tenul mixt sau gras, stiţi că scopul nostru e să reuşim să nu mai lucim indiferent de sezon şi să evităm formarea punctelor negre şi apariţia coşurilor. Unde mai pui că unele dintre noi avem tenul şi sensibil şi nu suportăm produse care ne irită tenul. 


week in photos_79_deeb'sblog_7

Primul dintre cele 3 produse Pellamar încercate a fost masca pentru acnee. Cu toate că pe ambalaj se recomandă utilizarea ei de două ori pe săptămână sau ori de câte ori este necesar, eu o folosesc săptămânal. Cred că folosirea ei mai des de atât nu ar fi prielnică tenului mixt/gras sensibil cu toate că nu este o mască abrazivă.
Este o mască hidratantă cu care tenul meu se înţelege bine, o mască pe care o aplic pe ten, o las circa 15 minute după care o îndepărtez. Îmi simt tenul curat şi catifelat.
Pe ambalaj scrie că oferă pielii elasticitate şi radiere, cuvinte puţin cam pompoase, în opinia mea.
De asemenea, nu am simţit o micşorare semnificată a porilor dar nici nu am avut aşteptări în acest sens. 
Mi-am dorit ca această mască să nu îmi irite tenul, să nu provoace apariţia coşurilor, să hidrateze şi să-mi simt tenul curat şi plăcut la atingere. Şi asta face aşa că mă declar mulţumită!

Al doilea produs încercat este Peelingul gel care promite netezirea pielii, calmarea iritaţiilor şi minimalizarea riscurilor de apariţie a cicatricilor.
Şi cu acest produs m-am înţeles bine şi l-am folosit tot săptămânal. Atât pe ambalaj cât şi pe prospect scrie că este destinat utilizării zilnice însă eu am decis ca o dată la 7 zile este suficient. S-a integrat perfect în rutina mea de îngrijire şi se observă o îmbunătăţire în ceea ce priveşte calitatea tenului.
Am rămas cu câteva pete post-acnee şi în prezent acestea sunt mai puţin roşiatice şi tenul pare mai luminos. Nu-mi dau seama dacă acest fapt se datorează doar peelingului sau întregului ritual, produsele din rutina mea completându-se de excepţie, dar pot spune că e singurul produs care îl folosesc strict în acest sens, de diminuare a imperfecţiunilor.
Aşadar sunt foarte, foarte curioasă dacă şi voi l-aţi folosit şi ce părere v-aţi format.

Ultimul produs Pellamar folosit este loţiunea calmantă, produs care promite purificarea tenului, tonifierea tenului şi reducerea excesului de sebum. Loţiunea se aplică pe o dischetă curată cu care se curăţă tenul. Pe ambalaj nu scrie că necesită clătire dar am simţit nevoia să clătesc după.
Eu mai degrabă prefer aplicarea unei creme hidratante după ce tenul este complet demachiat  cu loţiune micelară şi gel spumant căci simt că cei 3 paşi se potrivesc mai bine tenului meu dar aceasta este strict o părere personală. Poate voi vă înţelegeţi mai bine cu genul acesta de loţiuni. 

Aşadar, mă declar mulţumită de produsele Pellamar cu menţiunea că masca şi peelingul sunt preferatele mele, loţiunea este un produs ok dar nu suficient de potrivită tenului meu.

Voi aţi folosit produse Pellamar? Dacă da, ce părere v-aţi format?
Dacă nu, vă tentează vreun produs anume?

Aştept cu interes un feedback de la voi!

S-aveţi o zi plină de zâmbete!
Pupici!