Week in photos 95

Seara bună,

Abia la ceas de seară mă mobilizez să scriu postarea de faţă. Asta pentru că atunci când vezi cât de plăcut e afară parcă ultimul lucru pe care ţi-l doreşti e să stai în casă. Tot weekendul am fost într-o plimbare continuă şi zău că aşa aş ţine-o şi în timpul săptămânii după programul de la serviciu dacă nu aş mai avea şi alte cele de făcut.
Precum e bloggingul. 
Cu toate că nu postez atât de des precum mi-aş dori, nu pot să mă despart de micul meu spaţiu virtual şi de a lui comunitate.
Uite că am ajuns la postarea cu numărul 95 şi zău că mă văd scriind genul acesta de postări şi dupa 150 încolo. Observ că e una dintre cele mai apreciate postări iar asta înseamnă că sunt pe aceiaşi lungime de undă cu voi căci  o scriu cu super mult drag.

Las însă uşorul ton melancolico-sentimental şi vă arăt cum a decurs săptămâna de care ne-am despărţit de curând:

Fotografie5853

#1 Mi-am început săptămâna cu o cană de ceai verde savurat la serviciu. Nu ştiu ce are şi ce nu are dar mi-a dat energia de care aveam mare nevoie. Puţin mai multă decât am cerut, să fiu sinceră! 

week_in_photos_95_1_deebs_blog

#2 Sunt o pofticioasă! Nu mă pot abţine atunci când mi se face poftă de ceva. Am învăţat însă să nu consum fix atunci când îmi trebuie ci să aştept o zi sau două pentru că pofta scade-n intensitate dar nu dispare. Îmi iese câteodată. Am vrut papanaşi şi după vreo două zile mi-am luat.
#3 Am plasat o comandă pe Kurtmann.ro profitând de reduceri. Puteţi vedea aici ce mi-am luat.

week_in_photos_95_2_deebs_blog

#4 Cum loţiunea de la Ivatherm a cam făcut ravagii pe tenul meu, mi-am luat noua loţiune de la Garnier şi deja observ schimbări în bine. Sunt tare curioasă cum mă împac cu ea pe termen lung.
#5 Strongbow şi căpşuni, numai bune pentru o seară a fetelor şi nişte amintiri de depănat.

week_in_photos_95_3_deebs_blog

#6 Cu greu mă abţin să nu port colierul ăsta zilnic. E atât de colorat încât mă binedispune instant. 
#7 Am băut primul mango, passion fruit blended juice pe anul ăsta. La terasă. Pot declara sezonul cald început.

week_in_photos_95_4_deebs_blog

#8 & #9 M-am lăsat convinsă să merg la Fast and Furious 7 în contextul în care n-am văzut nici unul dintre cele 6. Nu aveam mari aşteptări dar am râs cu multă poftă şi am vărsat o lacrimă la final.

week_in_photos_95_5_deebs_blog

#9 Dacă îți place atât de mult cornetul și vrei totuși 2 cupe de înghețată, cu fistic și cu ciocolată, de ce să nu spui să le pună în cornete diferite și să mănânci din amândouă în plin centru sub privirile oamenilor care puteau exclama liniștiți: Ce copil mare!
#10 V-am spus că a fost cald la Cluj și că n-am putut sta în casă. Așa că am ieșit la terasă.

Fotografie5896

#11 Şi a venit mult aşteptata comandă Yves Rocher. Tot îmi place! După ce fac poze produselor le public într-o postare pe blog.

Cam la asta se rezumă săptămâna mea în imagini! 
Ce-mi puteţi spune despre a voastră?
Aşteptaţi mini-vacanţa de 1 mai?





Experienta mea cu HM online + Alte cumparaturi

Hey you all,

Cred că este deja ultra cunoscut faptul că în sfârşit putem face cumpărături online la H&M şi cum am testat servicul furnizat de Stradivarius, Berhska şi Pull and Bear, am vrut să văd ce experienţă voi avea cu unul dintre magazinele mele favorite în ultima perioadă.

Citind pe ici pe colo că au fost probleme cu unele colete, că a întârziat comanda, că cei de la H&M nu răspund la telefon, am ales ca metodă de plată, plata la livrare.
În acest fel, dacă întâmpinam probleme, aveam consolarea că nu mi-am pierdut timpul dând telefoane şi mai ales că nu mi-am pierdut bănuţii.

Am plasat comanda pe 7 aprilie astfel că am profitat de varianta cu transport gratuit.


h&m comanda deebs blog

Comanda a ajuns la Cargus pe 15 aprilie şi eu am primit-o pe 16.
Şi uite aşa nu am întâmpinat nici un fel de problemă 


hm_comanda_online_deebs_blog

Comanda plasată este una mică, mi-am luat strict ce nu am găsit în magazin.
Dacă în privinţa fustei nu am avut emoţii, cu salopeta lucrurile stau altfel. Fiind înaltă mă gândeam dacă 36-ul mi-ar veni bine. Oare mi s-ar potrivi mai bine un 38? Dar dacă e prea largă? Şi guide size-ul nu mi se deschidea aşa că am căutat eu ceva pe net şi am estimat că sunt şanse ca mărimea 36 să mi se potrivească.

Am răsuflat uşurată când le-am probat pe amândouă şi pentru salopetă deja am decis că o port de 1 mai dacă vremea permite. Şi dacă nu, mai amânăm puţin momentul. Ziceţi voi că nu ar arăta bine cu botine negre, geacă de piele şi o pălărie drăguţă?

În plus, săptămâna aceasta Kurtmann.ro a venit cu reduceri de 80% aşa că am profitat şi am făcut mici cumpărături. 

Mi-am luat o eşarfă Zara potrivită pentru zilele reci (7,98 RON) o pereche de cercei boho chic Pull and Bear perfecţi pentru ţinutele de festival (3,98 RON) şi 2 x slip Pull and Bear că tot vine vara. (4,98 RON perechea)


kurtmann_deebs_blog
Fotografie5888


Tot din categoria noutăţi fac parte şi:


outlet_deebs_blog

haul_deebs_blog

Am tot scris pe blog că îmi place să cotrobăi magazinele în căutare de lucruri drăguţe la preţuri modice. Că vorbim de reducerile din mall-uri, din magazinele online, din outlet-uri sau SH-uri, am o mare satisfacţie când găsesc ce vreau la preţuri mai mult decât decente.
Aşa am găsit tricoul kaki din chiffon, de la Zara, la doar 25 RON şi colierul multicolor la 20 RON.
Nu ocolesc nici sectorul dedicat hainelor pentru bărbaţi. Îmi trebuia un maieu gri, cât mai decupat pe lateral şi l-am găsit pe Bershka online. La femei costa 80 RON iar la bărbaţi 30. Am ales varianta S de la bărbaţi şi am pus-o în coş. 
Iubesc încăltămintea sport! Şi cum mă plimbam eu prin oraşul natal în vacanţa de Paşte am văzut perechea de pantofi sport negri de mai sus, extrem de versatilă şi a mea a fost. A costat undeva la 40 RON dacă bine-mi amintesc.

Şi cam atât ... deocamdată! :D

Voi ce v-aţi luat drăguţ în ultima perioadă? Aţi profitat de transportul gratuit oferit de H&M?
Şi tare mi-ar plăcea să vă citesc părerea despre cumpărăturile online, cumpărături la reduceri şi haine achiziţionate din outlet-uri şi SH-uri.

Vă pup şi aştept cu drag comentariile, opiniile voastre.
Un weekend cu mult soare!



Primavara incepe cu un buchet de flori

Sau cu mai multe :D

Vă amintiți voi cântecelul  cu "Vine, vine primăvara/Se așterne în toată țara/Floricele pe câmpii/Hai să le adunăm copii"? Ei bine, eu abia în aceste zile simt că ne putem în sfârșit bucura de lucrurile frumoase pe care acest anotimp ni le oferă.
Cer senin, soare care îți poate aduce un prim bronz frumos, temperaturi ridicate și mai ales mirosul florilor și a copacilor infloriți.

Pentru mine primăvara nu începe în martie când totul e încă gri ci acum, acum când până și fețele oamenilor sunt mai calde, mai luminoase.
Mă încadrez în categoria acelor puține femei care nu se lasă topite după un buchet de trandafiri dar care este încântată să primească un buchet de lalele la orice oră din zi sau noapte. Mai că aș zice că domnii scapă ușor cu mine.

Și totuși, nu despre mine aș dori să vă povestesc ci despre impasul în care uneori te găsești atunci când mai e puțin până la ziua mamei tale care locuiește într-un alt oraș dar care precis s-ar bucura ca, pe lângă să-ți audă vocea la telefon, să primească acasă un buchet de flori

Mama e născută aproape de mijlocul lunii aprilie și uneori ziua ei se sincronizează frumos cu Paștele astfel că putem sărbători împreună, în familie. Au fost însă ani în care de ziua ei, nu i-am fost aproape și, cum știu că mama e o mare iubitoare de flori, recent m-am gândit la varianta comandării de flori printr-o florarie online
În privința cadourilor pentru ea am încercat de la varianta de cadou oferit personal, la cadou trimis prin intermediar, cadou trimis prin poștă/curier ba chiar cadou ambalat frumos și trimis pe autocar. Eh, vremuri când eram studentă! Au fost apreciate și acele gesturi, știți cum sunt mamele, se bucură pentru orice mică atenție însă atunci când poți să oferi mai mult, de ce să nu faci asta? 

http://www.1zoom.me/en/wallpaper/345052/z1240.5/%26original=1

Voi ați comandat vreodată flori pentru cineva drag prin intermediul unei florării online? Sau ați primit? :D

Mi-ar face plăcere să citesc experiențele voastre!

Și cum e vineri, vă doresc s-aveți un weekend plin de zâmbete! 

Spring Haul (1)

Conceeediuuuuuuu!
Oh Doamne cât te-am aşteptat! 

Ascult Ed Sheeran în surdină, am alături ceaiul meu preferat de mere coapte şi lămâie şi vă scriu aceste rânduri în miez de noapte iar voi le veţi citi abia peste câteva ore, la primele ore ale dimineţii.

V-am spus eu în ultimele postări Week in Photos că trec printr-o perioadă de schimbări pe toate planurile dar nu v-am dat prea multe detalii. Prefer viaţa personală să o ţin departe de tot însă vă pot spune o altă schimbare destul de importantă pentru mine. După mai bine de 5 ani de trăit în cămin studenţesc, m-am mutat în sfârşit şi, cu toate că e încă foarte ciudat să ai atât de mult spaţiu, îmi place. Şi parcă fiecare lucru începe să intre pe făgaş normal şi sper la o viitoare perioadă liniştită, fără prea mult stres.

N-am prea postat pe blog dar am făcut ceva shopping, acesta fiind şi subiectul postării de faţă.
Trebuia însă să scriu şi o mică introducere având în vedere timpul petrecut în afara blogosferei.

În ultima perioadă m-am împrietenit destul de bine cu H&M. Şi înainte ne simpatizam dar de câteva săptămâni încoace îmi găsesc lucruri drăguţe care se cer cumpărate. Am dat şi o comandă online, sunt curioasă de ce experienţă voi avea parte.

Până vine comanda să vă arăt cumpărăturile recente:

Fotografie5815

Fotografie5810

În materie de pantaloni mi-am luat o pereche de blugi cu talie înaltă skinny de la H&M. Seamănă mai degrabă a combinaţie între blugi şi jeggins şi au costat 89.90 RON. Din păcate nu îi găsesc pe site.
De ceva timp mi-a fost gândul la o pereche de pantaloni kaki, cu croi drept şi când i-am găsit pe site-ul celor de la Bershka, i-am cumpărat. Am riscat puţin cu mărimea, mi-am luat 36 dar îmi vin perfect.
Ce mi s-a părut interesant e că i-am cumpărat la preţul de 53 RON şi după câteva zile au schimbat preţul la 89,90 RON preţ cu care se găsesc şi acum pe site. Îi găsiţi aici


12ed

Fotografie5821

Tricouri.
Vine vara, vreau cât mai multe tricouri! Trec printr-o fază în care prefer tricourile simple, fără inscripţii, fără alte detalii. Exceptandu-l pe cel de la Bershka cu "Save water. Let's Shower Together. You & Me" care e de fapt un tricou pentru băieţi. Mi-am comandat XS-ul, vine puţin lărguţ dar arată impecabil cu o pereche de boyfriend sau mama's jeans. A costat 49,90 şi îl puteţi vedea mai bine aici
Şi 4 tricouri de la H&M.
Cel vişiniu a costat 29.90, cel verde şi roşu 19.90 iar setul basic de 2 tricouri (alb şi negru) 39.90

Încep să îmi placă lucruri cu care înainte nu mă împăcam prea bine. De exemplu dungile.
Aşa că mi-am luat o bluză în dungi simplă tot de la H&M. A fost fie 39.90, fie 49.90, nu îmi amintesc exact, din păcate nu se mai găseşte pe site.


Fotografie5817

Şi ca să închei cu H&M, tot de la ei mi-am luat un set de soşete cu animal print (30 RON), o pereche de şosete lungi, groase şi perfecte de purtat în această perioadă în casă cu pantalonaşi scurţi. Au costat doar 10 RON fiind la reducere.
Mi-am spus că eu nu o sa postez poze cu lenjerie intimă dar sutienul acesta e atât de drăguţ încât fac o excepţie. Arată bine pe un bust mic/mediu şi a costat 59.90. Din păcate nu mai e disponibil online dar îl puteţi totuşi vedea mai bine aici

Pentru că deţineam doar două perechi de ochelari de soare, simpli, negri, mi-am făcut de cap şi mi-am luat altceva. Tot simplu dar cu o pată de culoare.
Prima pereche e de la H&M şi sunt ochelari de soare pentru bărbaţi de fapt. Au fost 30 RON. 
A doua pereche, de altfel preferaţii mei, sunt de la New Yorker şi au fost doar 20 RON.

Şi închei cumpărăturile legate de articole vestimentare cu noua mea geantă ochită la Kenvelo, un magazin în care  n-am mai intrat de ceva ani, cred.
Am luat-o la reducere, a costat 50 RON.

În apărarea mea legată de cumpărăturile din H&M spun că am primit din nou un gift card care se cerea folosit! :D Team leader-ul şi fetele de la HR se pare că-mi ştiu gusturile!

La capitolul produse de îngrijire m-am limitat la recumpărarea fondului de ten Dermablend de la Vichy, a cremei de la Ivatherm pentru ten gras şi la recomandarea dermatologului, mi-am luat Mask Plus Gel, un gel care ar preveni apariţia coşurilor. Costă în jur la 70 RON însă l-am folosit doar de câteva ori şi nu mi-am format o părere. Cu siguranţă am să îi fac un review de îndată ce constat ce rol are pentru tenul meu.

Şi gata cu cumpărăturile mele!
Voi ce aţi văzut drăguţ? Ce v-aţi luat în ultima perioadă?

Aştept cu mult drag comentariile, opiniile voastre! V-am pupat şi spor la muncă!
Ne citim curând!